PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Uydu alıcıyı TV kartına bağlama

Elimdeki uydu alıcının arkasında "RF out" yazılı bir soket var burayı eski televizyonlara anten kablosu kullanılarak bağlamak için kullanıldığını biliyorum, ancak bilgisayarımda La conte marka TV kartı var, ondaki anten girişine taktım ama kanal aramada hiçbir kanal bulamadı nerede yanlış yapmış olabilirim. Yada böyle birşey olurmu.

Şimdiden teşekkürler.

Darkazak 'a Cevap:
    Senin TV Kartının Uydu Alıcısına Çıkışı yok. Zaten La conte 'lerde de oldugunu zannetmiyorum ..Başka bir karta İhtiyacın olabilir yada ekran kartını arka yüzünde deki çıkış ları bana söyleyebilirsen sana belki tabii varsa köprü kurmasını gösterebilirim ..Görmediğim için pek bişey söyleyemicem şimdilik...Kolay Gelsin...

ne alakası var yaa. benim tv kartıda la conte ben isliyorum digitali.yapman gereken arkadaşım git rs 232 kablosu al ve köprüyü kur.kanal aramayı digital alıcı olarak yap ve usb bağlantısı kullan.eğer cihazında usb çıkışı yoksa yazdıklarımı dikkate alma.. kolay gelsin..

Varsayılan bir sorun var

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. blue_cloud kardeş bilgisayarımda USB girişleri var dediğinizi uygulayacağım ama dün yazmayı unuttuğum bir sorun var. RF çıkışına kabloyu takınca uydu alıcı iflas ediyor "sinyal yok" uyarısı çıkıyor ve tüm sinyal seviye ve kalite 0 'a düşüyor arızalımıdır acaba.

RF moduyla işimiz yok dostum.cihazın arkasında RS232 yazan yuvayla pc arasına kablo tesisatı çekiceksin.RF socket hakkında geniş bilgim yok fakat RF tamamlayıcı bir unsura bağlanıyor sanırım yoksa işlem vermiyor.Bozukta olabilir.
    Çok geniş bir bilgi almak istiyosan www.uzayforum.com adresinden yardım alabilirsin.nasıl yapacağını sor sana anlatırlar.kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. ram den ekran kartına aktarma
    anilergul tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 25.08.2009, 19:43
  2. Digitürkten tv kartına
    approachate2 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.03.2005, 17:15
  3. ethernet kartına yer
    ozefe27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4