PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Temizlik

Varsayılan Temizlik

Arkadaşlar Haziran ayında güzel bir pc topladım kendi kafamdan özetle anlatayım size parçalarımı ATH. 3500 64 BİT,2200MHZ,640KB,SOKET 939 BOX-ATI RADEON X800XL 256 MB GDDR3-256 BIT PCIEX ( HİS )-
    TWINMOS 512MBx2 PC3200 400MHZ DUAL CHANNEL KIT-Fatal1ty AN8 nforce4-CM STACKER ULTRA TOWER KASA-Real Power 550W SLI Power Supply. Yani anlayacağınız çok para harcadım.Şimdi gelelim sorunuma.Ben bu kasayı temizlemek için açtığımda anakart işlemci ve diğer parçalarımı temizleyebildim fakat ekran kartını bir türlü temizleyemedim içinde çok fazla toz olduğunu görmek ve bunu temzileyememek beni çok üzüyor ve korkuyorum birşey olacak diye sizce kasayı sırtlayıp yetkili bir yeremi götürüp temizletmeliyim yada bir yolu varmıdır ? Teşekkür ederim ...

Misafir

Saç kurutma makinasıyla dene.Ben deniyorum işe yarıyor :lol: .

Onu düşündüm ama zarar verirmi diye yanılgıya düşmüştüm teşekkür ederim deneyeceğim

soğukta bişi olmazda pasak haline gelmemiş tozun hiç bi zararı yoktur uğraşma böleşelerle sen kartın özelliklerine bak gitsin :d

valla ben elektirikli süpürgeyle hem üfletiyoru hem emdiriyorum ne toz ne bişey...fanlar ses yapıyo toz birikince..bi okuyup üfletiyorum ses yok
    işlemci ve ekrankartının soğutma blockları arasında kalan tozu temizleyince daha az ısınıyor...yani 2 ayda bi tavsiye edilir...üfletmek için hocaya yada koca karı ilaçlarına gerek yok...elektrik süpürgesi yeterli...yinede dikatli kullanın ama...

Benzer Başlıklar

1. Mesajlarda temizlik mi var?
    intricate tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 04.02.2007, 23:35
  2. Pc Kasa Temizlik
    _nkA tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 20.10.2006, 11:40
  3. kökten temizlik
    sonofisiris tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0