PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Varsayılan sistem kurtarma konsolu

Daha önce başlık açmıştım ancak konu değişti o nedenle yeni başlık açma gereğini duydum. Sanırım harddiskte bir sorun var o neden bilg. açılmıyor ancak sorunlu dosyayı buldum systyem32 klasöründeki congif dosyası. winXP cd'si var ve ben bu config dosyasını yeniden yüklemek istiyorum kurtarma konsolunu kullanarak bunu nasıl yapabilirim? Biliyorum config dosyası değişirse tüm ayarlar değişir ama ben buna razıyım.

pc yi baştan başlat cd içinde olsun tabi. pc cd ile açılsın. ilk mavi ekranda değil ikinci mavi ekranda "R" tuşuna bas. onarmaya başlasın.

Varsayılan acil yardım

slm ark'lar ya biri acil yardım etsin lütfen.bilgisayarda bi sorun vardı,bende pc kurtarmayla halletmeye çalıştım.laptopun hafızasındaki herşey silindi.geri getirmek için napabilirim yardım edebilecek olan var mı?

Lightbulb

Alıntı Orijinalini Gönderen: sadegul23 Mesajı Görüntüle
    slm ark'lar ya biri acil yardım etsin lütfen.bilgisayarda bi sorun vardı,bende pc kurtarmayla halletmeye çalıştım.laptopun hafızasındaki herşey silindi.geri getirmek için napabilirim yardım edebilecek olan var mı?
    C: Deyse Başlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları / sistem geri yüklemeyi dene . Eğer Başka bir sürücüdeyse O Zaman Üstüne bir şey yükleme sakın veri kurtarma programlarından birini indir . tarat bu şekilde pek çok belgeni kurtarabilirsin .
    AMD Athlon +5600

8600 GTS
    &
    CRYSIS

sadegul kurtarma cdsını yukledıysen üzgünüm ama yapacak hiçbişey yok. çünkü recover yapmıssın yani makinayı sıfırlamıssın.yani bir nevi fabrika ayarlarına geri dönüyor.

Benzer Başlıklar

1. snopy mx-v19 oyun konsolu yardım
    philosopper tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.01.2011, 19:25
  2. Win XP'de bozulan,kaybolan Sistem Dosyalarını Kurtarma
    MsNEMIR tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.12.2006, 13:55
  3. Neverwinter Nights 2 de konsolu açamıyorum yardım
    erdem297 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0