PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan işlemci servise gitti ama bir türlü gelemedi

arkaslar bnm pc'de bir sorun oldu ve işlemciyi servise goturdurm (gold'dan almıştım oraya verdim) 6 ocakta verdim ama daha gelmedi nerdeyse hergun goldu arıyorum daha gelmedi urun dio ve ne zaman gelir die sorduumda bilmiyoruz inteln servisine yolladık diyorlar aranızda işlemcisini servise verip bu kadar bekleyen oldumu

Arkadşm işlemcinin bu kadar uzun serviste kalmasını normal karşılaman lazım bence.Kimbilir o servise daha kaç tane işlmci gelio.Ben servise cd_rw vermiştm 1 ay bekledim.Seninki cpu bence normal.Biraz daha bekle eminim yakın zamanda gelecektr.

çok doğal ben 40 gün beklediimi biliyorum board için

kolay gelsin..

Yoo aslında doğal değil. Şöyle ki bir ürün garanti kapsamında (bunun ne ürünü olduğu önemli değil) servise gönderilirse gönderildiği günden itibaren 30 iş günü içerisinde sorunun halledilmiş veya ürün değiştirilmiş olarak kullanıcıya teslim edilmesi gerekir. Fakat her nedense bilgisayar firmaları (sanki bu kanun onlar için geçerli değilmiş gibi) bunu hiçe sayarak bizleri bazen aylarca uğraştırıyor. Bende ram yollamıştım. 1 ay 10 gün sonra geldi. Gittiği firmada şöyle bir üçkağıt yapıyorlarmış : kargodan gelen malı faturayı imzalamadan alıyorlarmış daha sonra (belli bir kargoyla çaılştıkları için bence böyle bir olasılık yüksek) yeni kargolar gelince ör: 1 hafta sonra felan imzalıyorlarmış. Böylece süreyide yasal olarak uzatmış oluyorlar.

Sonuç : asla doğal değil sadece bizler hakkımızı aramadığımız için ve kanuni boşluklardan dolayı böyle.

bn onceden ekran kartını vermiştim 2 kere max 1 hfta snra gelmişti ondan sordum bnde

Benzer Başlıklar

1. servise pack 2
    irsadulmuriddin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.02.2007, 19:17
  2. USRobotics modem servise ARENA ya giderse ne olur??
    dundar19 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 16.08.2006, 17:11
  3. Telefonu Servise Verdim!(Acil bilgi lazım)
    ahmetfx tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.12.2005, 09:00
  4. xp servise pacth
    weine tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 31.01.2005, 18:33