PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan monitörden ses geliyor.acaba neden?

philips 107 ts 17' monitörüm var.kulak çınlaması gibi bir ses geliyor. monitörün düğmesini kapatırsam kesiliyor , açtığımda tekrar başlıyor. neden olabilir acaba? yardımcı olursanız sevinirim. :cry:

Varsayılan slm

monitorundeki sorun vidaların gevşemesiyle ilgili bir sorun olabalir benimkinde böyle bir sorun vardı özellikle oyunları çalıştırdığımda ses dahada artıyordu vidaları sıkıştır monitorun garantiliyes servise götür ii ve sorunsuz günler.

Anlattığın sesin aynısı bende de vardı. Ama sürekli olmuyordu. Düğmesine basıp kapatıyordum açtığımda tekrar geliyordu. Bir süre sonra bu aç-kapalarla ses kesilmeye başladı. Ama yine de belli bir süre sonra tekrar geliyordu. Şimdilerde ise çok şükür ses falan kalmadı. Muhtemelen ufak bir sorun ancak senin halletmen zor olur. Arkadaşın dediği gibi servise götür.

Varsayılan Re: slm

Alıntı Orijinalini Gönderen: selver
    monitorundeki sorun vidaların gevşemesiyle ilgili bir sorun olabalir benimkinde böyle bir sorun vardı özellikle oyunları çalıştırdığımda ses dahada artıyordu vidaları sıkıştır monitorun garantiliyes servise götür ii ve sorunsuz günler.
    Ben önceden kasanın fanından geldiğini düşünerek pek ciddiye almadım,fanı değiştiririm diye.Ama bazen çok rahatsız ediyor.
    monitörün garantisi 3 ay önce bitti.ses her zaman gelmiyor.sesin şiddeti bezende sesin biçimi , yeni sayfa açıldığında değişiyor. Vidalarda olsa böyle bi durum olmazdı sanırım.Virüsle ilgili bir durum olabilirmi?

Benzer Başlıklar

1. benim kasadan susmayan ses geliyor acaba neden olabilir?help
    adrianosemih tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 25.05.2006, 12:01
  2. monitörden ses geliyor
    haunt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.12.2005, 22:18
  3. ramim uymadı neden acaba
    raverplate tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11