arkadaşlar merhaba benim pc sürekli donuyor 5 dk açık kaldığında msn ve bir okey sitesi açıyorum web cam açtığımda donuyor yada açmazsam bile donuyor ne yapacagım yardım edermisiniz sorun nerde olabilir
Arkadaşlar, problemlerinizi çözmeye çalışıyoruz ama problemi anlamak için harcadığımız süre problemi çözmek için harcadığımız sürenin çok çok üstünde zaman alıyor. Bilgisayarım donuyor demişsin ama bilgisayarın ne markadır, ne tür donanımı var, ne tür yazılımı, araçları, antivirüsü, firewallu,.. var, sistemde çalışmayan aygıt mı var, virüs mü var, hiçbirşey denedin mi?, arka plan da çalışan programlar ne?, başlangıçta çalışan programlar ne?....
Bu dediklerimden veya ilave hiçbir bilgi yok.
Bilgisayarınla alakalı hiç mi birşey bilmiyorsun.
Kusura bakma ama tüm iyi niyetimizle yardım etmek istiyoruz, biraz çaba gösterelim bence.
Moderatör arkadaşlara da bir mesajım var. Forum kurallarında forum başlıklarının açık olması gerektiğini yazmışsınız ama yardım isteyen kişinin vermesi gereken bilgiler neler olmalı bunu belirtmemişsiniz. Bence forum kurallarına bunu da ekleyiniz. Böylece problemi anlamak için daha az zaman harcarız...