PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan YARDIM NOTEBOOK KONUSUNDA

İyi ve kaliteli bir notebook almak istiyorum. İncelediğim kadarıyla HP Pavilion 976 EA, Toshiba Sat. M70-159, P.Bell Easynote W7600 ve Sony Vaio değişik modelleri şu an aklımda ilk kalanlar. 1700 USD üst sınırım. 1024 ram ve iyi bir ekran kartı, bluetooth olması tercih sebebi. Arkadaşlar acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Varsayılan xx

hıc bırısını ıncelemedım ama toshıba daha ıyıdır dıye dusunuorum cunku arabanın mercedesı laptopun toshıbası . her zman kazanırsın

Varsayılan Ekran kartı ve Ram

toshiba 512 Ram, hp 1024 ram
    ekran kartı toshibada Ati 256 hpde Ati 128
    bir arkadaşımda 1650usdye ekran kartı Geforce 6600 256, 1024 ram, ve 17 inch ekranı olan Packard bell'i tavsiye etti bu markayı hiç bilmiyorum.
    kararsız kaldım notebooklar konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum

New_and_Old
    Misafir

3 aydır toshiba kullanıcısıyım, ve hıcbır sorumda yok. Toshıbayı marka olarak tavsıye edebılırım ama Packard bell'i fiyat performans olark tavsıye ederım, sonucta turkıyede bılınmese bıle dunyada yaygın bı firmadır. Dispiritorude kont olduguna göre korkacak bırsey yok... Benım neden almadıgım sorusuna gelınce hemen açıklayayım toshıbanın kanpanyası vardı o fırsattan ıstıfade almıstım

kardes merhaba
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=3 burayı bi gez bakalım teknik ozellikler açıkca belirtilmiş ve oldukca geniş bir site. Benim kişisel tercihimi soracak olursan Fujitsu/Siemens S Series Notebook derim cunku hafif ve ucuz. Ah bide servisi adam gibi olsa.
    Kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Yardim Gerek Dosya Konusunda
    Spysat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 21.02.2007, 18:42
  2. TOPLAMA BİLGİSAYAR KONUSUNDA YARDIM
    ba2say tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 05.08.2006, 19:11
  3. harddisk konusunda yardim
    eser1604 tarafından Donanım forumunda