PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ADSL Modem Aşırı Isınma Sorunu

Arkadaşlar benim adsl modemim pikatel combo fakat çok aşırı ısınıyo üzerine fan ekledim ama pek de çözüm olmadı sizce bu neden ve çok fazla bi sorun olurmu??? :?

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Ne önemi var

Fan taktıracak kadar,hatta fanı da aşacak kadar ısındığına eminmisin? Modem bu sonuçta Cpu değil. Biz de kullanıyoruz en az 10-12 saat açık,öyle ısı sorunu falan da yok. Ama cidden ısınıyorsa aldığın yere götür, baksınlar.

espirtlotus
    Misafir

çok aşırımı ısnıyor eğer haddinden fazla ısınma varsa ve ısındıgı zaman problem cıkartıyorsa modemi değiştirmelisin garantısı varsa,yani normalde ısınır ama çok ısınmaz mesela ben modemimi hiç kapatmam hiç te ısınmaz yani

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Demek ki binde bir Pikatel'lerde ısı sorunu yaşanabilinirmiş!Combo serisi oldukça popüler ve kullanmı kolay,bağlantıda sorun yaşamayan bir modem olarak biliyorum ve ısı sorunu yok.Ama sendeki sorun bence modemden değilde çalışmasını sağlayan 9Volt'luk adaptörden olabilir.Aşırı besleme yapması modemi gereksiz yere ısınmasına neden olabilir.Çok uzun zamandır kullanan kişileri tanıyorum hem Combo hemde Quartet oldukça memnun ve hiç ısı sorunu olmadı.Sen yinede bir kontrol et,olmadı teknik servisine (elkotek) bir danışmanda fayda olacak.

Arkadaslarla Bir Test Yaptık .. Bizim N:etworkumuzde ADSL Modem Devamlı Acık Kalmak Zorunda VE Bu Testi İki Markada Denedik

1>> US ROBOTIS
    2>> AZTECH

US ROBOTICS Modem Bir Hafta Dayanamadan Patlladı Malesef

AZTECH Modem İse Isı Sorunu Yasamamsına Rağmen Ara Sıra Bilgisayarların Modemle Olan Bağlantıları Kopru . ve Hala Bazen Kopmaya Devam Etmekte. Yani Ping Atmaya calıstığımda Ping etmiyor ve Anca Modem Acılıp Kapandığıında Düzeliyordu .

Yani Buda Modemlerin Fazla Isındıklarında Patlayabilecğini Gosteriyo Dikkat Derim yani !!!

KOLAY GELSİN

Benzer Başlıklar

1. Adsl Modem Sorunu
    mizahdelisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.09.2005, 17:34
  2. İşlemci Aşırı Isınma
    overlordbigot tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.06.2005, 16:51
  3. adsl modem sorunu
    newboy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda