PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Wireles Modem Yardım

AAM 6020VI kablosuz adsl modem satın aldım. Baglantiyi sorunsuz bir sekilde gerceklestirip baglanabiliyorum. Fakat davetsiz misaferler için baglantima sifre koymak istiyorum. wpa ve wep denedim beceremedim. Bunu nasıl yapabilirim? Gercekten cok acil... Tesekkurler.

modem ayarlarına girerek ip aralığı sadece tek ip verip, deneyebilirsin.

Modem ayarlarına girin, karşınaza gelen ekrandan Wireless security kısmına gelerek MAC adresi kısmına girererek MAc adresinizi yazın.

bunu denedim ama sanırım beceremedim. wpa ya da 801.1x seklinde sifre nasil koyabilirim? mac adresimi girisimde yanlis girdiniz diyor. "- sepererated by" seklinde bir yazı cıkıyor... lutfen yardım baglantimi baskalarıda kullanıyor

bende de aynı modemden var. bende beceremedim dediğini ama, şunu yaptım, sanırım oldu. modemin sayfasında wireless bölümüne gir. management kısmında associated stations kısmında ki bağlantılar arasında kendi bilgisayarının mac adresini kopyala ve enable access list e yapıştır. kaç cihaz kullanıyorsan hepsi için bunu yap. bu arada associated stations kısmında sana ait olmayan bir cihaz görürsen onuda ban layabilirsin

Benzer Başlıklar

1. airties modem yardım
    berfarat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.03.2007, 14:27
  2. wireless modem yardım
    Good4U tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.09.2006, 19:27
  3. adsl modem yardım?
    aluzil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3