Marka Bilgisayar Dedikleri Sey Tamamen Kandırmaca. Hiç Bir Parcayı Kendileri Üretimiyorlar. Yabancı Firmaların Ürettiği Kullanım Devri Kapanmıs Artık Piyasa Bulunmayan Parcaları Kullanıyorlar. Ve İnsanım Sırf Marka Diye Tanıdık Bir Ürün Diye Onlardan Almaya Kalkıyorlar. Sadece İşlemci Değerini Yüksesk Tutup İnsanların Gozlerini Boyuyorlar. Gecen Gün Bir Tanesine Ram Eklicem Kasayı Acamadım . Cunku Garanti Dısı Olacak . V..el markası idi . Kacıncı Defa Bozuldu Anlamadım . Ama Alan Kısıyı Almadan Once Uyardım Taksit Avantajlarına Kandı. Beni Bu Konuda Tek Dinlemeyen Kısı ve Problen Yasayan Tek Kişi Oldu. Herkesi Bu Konuda Bilincleririyorum. Ve Sistenleri Kendim Topluyorum. Karma Karısık Oluyor Ama Hem Süper Hemde Fiyat Acısından Avantajlı .. Marka Olarak 1,500 YTL ye alacağım bilgisayaru 1,250 YTL ve daha asağısna toplayabiliyorum. Hemde Donanım Olarak Daha İyilerini Bence Halkımızın Bu Koınuda Bilincli Olması Lazım
Çok güzel bir başlık olmuş tebrik ederim,ama marka bilgisayar alan bilinçsiz tüketicilerin çoğu zaten maalesef bu forumlara girmiyordur.Bu forumlarda yer alan kişilerde zaten böyle bir hataya düşmezler.Yapabileceğimiz çevremizdeki tanıdıklarımıza sistem toplamalarında yardımcı olmak sadece.Para benim cebimden çıkmıyor ama ben acıyorum marka bilgisayar alana gerçekten.Hp,Ibm bile bir derece kurtarır bu durumdan.
Arkadaşlar iyi söylüyorsunuz, hoş söylüyorsunuz da bizde bide şöyle bir korku var:
Ben bilgisayar toplayamam.
Mesela ben: bilgisayara parça takmaktan çok tırsarım. Ya bozarsam diye. Mesela kafamda bir tv kartı projesi var. Ama hep askıda. Çünkü bunu bilgisayara takamam, sonra veerdiğim o kadar parada boşuna gider diye korkuyorum. Halbuki bir kere taksam veya birinin taktığını görsem bende bilgisayar toplayabilirim.
Bizim okulda bilgisayar sınıfı vardı. 25 bilgisayarlık bir sınıf. Sınıf vardı ama öğretmen yoktu. Gelen öğretmenlerde word de iki kelime yazdırıdı gitti. Şimdi MEB diyorki bilgisayar sınıfı olmayan okul kalmayacak. Kalmaz ama öğretmende olmaz o okulda. Yani bizim okulada şöyle devamlı bir bilgisayar öğretmeni ve müfredat olsaydı benim bilgisayarım şimdi markalı değil toplama olurdu.