İlk Bilgisayarım IBM di.. Ama Kral Bilgisayardı. Boyle Kazık Değildi. 1999 Da Verdiğim 1200 $ Hak Ediyordu. O zaman da inadına Devülasyon oldu 800 Milyon Yapan Bilgisayar Devulasyonla 1,5 Milyar gibi oldu yani
Bu başlığa 100% katılıyorum.
Bilinçli bir PC kullanıcısı gidipte bu malum asıl işi beyaz eşya olan (güya marka) pclerden almaz.
Hele kasanın tozunu bile açıp temizleyememek çok sinir bozucu. (Kasanın kapağında kocaman bir etiket)
Bende çevremdekileri bilinçlendirmeye çalışıyorum ama yinede kredi kartına uzun vade ve uzun garanti olayından dolayı marka tercih edenler oluyor.
Bilgisayarı aldıktan bir hafta sonra kasayı bir çevirdim. Ne göreyim
GARANTİ ETİKETİDİR ÇIKARTMAYINIZ
Hemen gittim aldığım bayiye
Bu etikedin anlamı nedir dedim
Bu etiket bilgisayarın içinin açılmaması içindir dedi
Açarsam ne olur ki dedim
Garantisi iptal olur dedi.
Yani çok saçma birşey. eğer benim bilgisayarımdaki sorun taktırdığım parçadan dolayıysa tamir etmezsiniz. Ama ben o kağıdı çıkarırsam garantisi iptal oluyormuş. Resmen saçmalık yani
arkadaşlar markalı bilgisayar tam bir ALDATMACADIR.TÜKETİCİYİ ENAYİ YERİNE KOYMAKTIR.göz boyamak için işlemciyi yüksek tutarlar toplam maliyeti düşürmek için en adi ekran kartını kullanırlar ve bunun adına PERFORMANS CANAVARI derler.amerikada büyük bilgisayar firmaları bu şekilde markalı bilgisayar satarlar ama çok kaliteli makina satarlar.onun için tüketiciler dikkatli olsunlar ALDANMASINLAR.