Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir sistem alıyorum pazartesi günü Asus p5ld2 deluxe Anakart üzerinde ASUS TV-tuner sayesinde TV izleyebilir, programları kayıt edebiliyormuşuz wi-fi özelliğiyle.sizce bu anakart nasıl?
Asus extreme N6600 gt sli ekran kartını beğendim üzerinde fan yok soğutucu takmışlar performansı nasıl bilmiyorum ama satan firma çok iyi olduğunu söyledi.Anakartın fiyatına 185$-Ekran kartına 237$ fiyat söyledi.Eğerki bundan daha iyi ürünler varsa fiyatları enfazla 20$ geçebilir yani anakarta 185$ yerine 200$-ekran kartınada 237$ yerine 250$'a kadar çıkabilirim fazla çıkamam.Çünkü benim için en önemli 2 parça bunlar....İşlemciye gelince pentium D820-2.8Ghz dual core alıcağım.ramleride 2x512 ddr667 dual alıyorum...İşlemciye d820 fiyatı 255$-Ramlerede 144$ fiyat aldım.Sizlerden ricam yarın alıyorum,hangisini alıyim sonra pişman olmak istemiyorum,keşke şunu alsaydın,bunu alsaydın demelerini istemiyorum..Yardımlarınızı bekliyorum şuan bilgisayarımın başında sizlerden gelen mesajları bekliyorum.Yazmakta olduğum sistemimi sattım yarın gidiyor

( Harddisklerdeki bütün dvd filmlerimi-Müzikleri çekiyorum

)yedekliyorum..

)