PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekran Kartı Sorunu (fx5200)

slm arkadaşlar.. neredeyse 1 aydır ekran kartlarıyla başım dertte burayada yazıodum zaten sürekli... geçen yeni aldıım ati9550ge yi ne denediysem çalıştıramadım gidip değiştirdim yine çalışmadı bende iade ettim.. daha sonra servisteki fx5200 geldi.. şu anda driver leri yüklenmemiş halde kullanıyorum..
    driverleri yüklediim zaman "windows xp" ekranı geçer geçmez daha masaüstü açılmadan mavi ekran ve hata kodları çıkıyor... bi kaç farklı driver denedim sonuç aynı.. bişeyi eksikmi yapıorum yoksa bu ekran kartıda çöp mü???
    ha bu arada board da sorun yok.. geçen bi başkasının ekran kartını taktıımda sorun çıkmamıştı...
    :cry:

yardımlar için şimdiden saolun
    kolay gelsin...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Yaşadığın sorunsal durumları benim anladığım kadarı ile donanım uyumsuzluğu 9550 için ve Fx 5200'de sürücüsel bi çakışma olabilir en kötüsü kartında kalıcı hasar oluşmuştur servise göndermiş olsanda.Peki bu Fx5200'ü arkadaşının pc'sine takıp deneme yaptınmı çalışmasını anlamak için,yani sağlamlığını bide bu yolla dene sürücüsünü yükleyerek.Zaten driver'i yüklemediğin zaman Fx 5200'ü bilgisayarın sadece VGA kısmını görür diğer ek donanımsal özelliklerini görmez sıradan bir ekran kartı gibi çalışır.Bence en kısa zamanda bulabiliyorsan sağlam bir ekran kartı al.Bu arada arkadaşından ödünç aldığın ekran kartının adı ve çipi ne onuda yazmamışsın,

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

sisteminizi ayrıntılı açıklar mısınız?
    özellikle anakartınız ve yongasetiniz nedir?

Öncelikle sisteminizden ekran kartınzın ve anakart/chipset ile ilgili tüm program ve sürücüleri kaldırın.daha sonra anakartınızın güncel chipset sürücülerini yükleyin
    bir reset atın ve nvidia nın son sürücülerini yüklemeyi deneyin...

iyi çalışmalar........................................

Alıntı Orijinalini Gönderen: SkyWalker4u
    Yaşadığın sorunsal durumları benim anladığım kadarı ile donanım uyumsuzluğu 9550 için ve Fx 5200'de sürücüsel bi çakışma olabilir en kötüsü kartında kalıcı hasar oluşmuştur servise göndermiş olsanda.Peki bu Fx5200'ü arkadaşının pc'sine takıp deneme yaptınmı çalışmasını anlamak için,yani sağlamlığını bide bu yolla dene sürücüsünü yükleyerek.Zaten driver'i yüklemediğin zaman Fx 5200'ü bilgisayarın sadece VGA kısmını görür diğer ek donanımsal özelliklerini görmez sıradan bir ekran kartı gibi çalışır.Bence en kısa zamanda bulabiliyorsan sağlam bir ekran kartı al.Bu arada arkadaşından ödünç aldığın ekran kartının adı ve çipi ne onuda yazmamışsın,
    öncelikle cvplar için tşkrler..
    kartta kalıcı hasar oluşması imkansız bana yeni verdikleri ekran kartı farklı. bugün arkadaşta denedim sorunsuz çalışıyor. onun ekran kartıda benimki ile aynı onunki şu an bende ve aynı sorunu çıkarıyor. 4 farklı driver denedim hepsinde sorun aynı..
    --------------------------
    Alıntı Orijinalini Gönderen: turkceye_evet
    selamlar...

sisteminizi ayrıntılı açıklar mısınız?
    özellikle anakartınız ve yongasetiniz nedir?

Öncelikle sisteminizden ekran kartınzın ve anakart/chipset ile ilgili tüm program ve sürücüleri kaldırın.daha sonra anakartınızın güncel chipset sürücülerini yükleyin
    bir reset atın ve nvidia nın son sürücülerini yüklemeyi deneyin...

iyi çalışmalar........................................
    işlemci: amd athlon 64 3000+ 2.01ghz
    ram: 512 ddr
    anakartım:
    http://www.epoxtr.com/anakart/ep-8hda3+.asp
    .......
    .......
    ---------------------
    en son format atmaya karar verdim.. buda sorunu çözmezse tekrar yazarım...

ilginiz için teşekkürler...
    kolay gelsin..

formattan sonra sorun çözülmezse, bios update dene.. sorun büyük ihtimal çözülecektir.

Benzer Başlıklar

1. nvidia fx5200 ekran kartı sürücüsü!!
    kusabi_626 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.09.2006, 13:37
  2. nvidia geforce fx5200 128 mb ekran kartımı güncelleştirmek??
    revolver_ocelot tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.10.2005, 14:13
  3. nvdia fx5200 ekran kartının driverları
    marihuana tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.09.2005, 09:30
  4. asus fx5200 ekran kartı uyarmı bu sisteme
    rasimaydinkal tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 05.06.2005, 17:52
  5. msı fx5200 overclock ekran kartı