PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PC Reset Sorunu - Mavi Ekran

Merhabalar Öncelikle Sorunum PC'imde Belli Araliklarla Mavi Ekran Görmek ( Hata : Kernel Inpage Data Error - Kernel Inpage Stack Error ) Ve Kendi Kendine Resetlenme Sorunum Var ( DVD-RW Üzerinden Bir Data Veya Program Kurmaya Kalktiğim Zaman Özellikle ) Resetlendikten Sonra Sistem HDD Görmüyor Fakat HDD Power Kablosunu Değiştirtikten Sonra HDD Sisteme Geri Geliyor. Son Olarak Bios Üzerinden Yaptiğim Değişikleri Save Yapmiyor.

Sistem Özellikleri ;

Amd 3200+ / Asus A8n Sli / 512 Kingston / 80 Gb. Samsung Pata / LG DVD-RW / Nvidia 6200 TurboCash / Asus TA-250 /

Soruma Cevap Verenlere Şimdiden Çok Teşekkürler. Saygilar

Sisteminize Boot Sector Virus bulaşmış olabilir.Ayrıca Ram ve AGP slotlarını IDE Kablolarını kontrol etmekte de yarar var ayrıntılı bilgi için
    http://support.microsoft.com/?kbid=228753&sd=RMVP

Kolay gelsin

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    İstanbul/Avcılar

tuncadogus'un dediği gibi boot sector bulaşmış ihtimali var.antivirüs Programı kullanıyor musun??

Alıntı Orijinalini Gönderen: tuncadogus
    Sisteminize Boot Sector Virus bulaşmış olabilir.Ayrıca Ram ve AGP slotlarını IDE Kablolarını kontrol etmekte de yarar var ayrıntılı bilgi için
    http://support.microsoft.com/?kbid=228753&sd=RMVP

Kolay gelsin
    Yorum İçin Teşekkürler AGP Slotu Kullanmıyorum PCI-E Kullanıyorum Önceki Ekran Kartım X1300 Pro idi Oda Oyunlarda Kitleniyordu. Servise Gitti. Şu Anda 6200 TurboCash Var Şu Anda Ram 512 Kingston Daha Önce Başka Bir Sistemde 1 Ay Kullanıldı. Sorunun Ondan Olduğunu Düşünmüyorum.Ama Anakart / HDD / IDE Kablolarından Olduğunu Düşünüyorum. Başka Bir XP CD'si Tekrar Sistem Kurdum. Bakalım. Şu Anda Problem Yok Eğer Tekrar Aynı Sorunu Yaşarsam Asus T.Servisine Yollayacağim. Yorum Yazan Herkese Teşekkürler. Saygılar

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

genelde bu sorunu ramdan yapıyo pc de birden fazla ram varsa uyumsuzluk filan olabilir.
    ayrıca ramlardan biride arızalı olabilir.

kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Windows xp mavi ekran sorunu
    hamiltonlu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 28.02.2010, 02:10
  2. Boş mavi ekran sorunu
    deckardcain tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 09.01.2007, 17:37
  3. xp mavi ekran sorunu
    greencher tarafından Windows XP forumunda