PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

slm dostum bu sıstemı ne amacla kullanıyorsun bılmıyorum ama satmakta kullanmaktaa bence insanı bıraz duşunduruyor. kullanmak ıstesen gunumuzdekı ürünlerın çoğu bırbırını desteklemıyor. satmak istesende muşterı bulmak ıstesen oda bır sorun sen enıyısı bu bilgisyarı bilgisayar kullanmasını bılmeyen bılgisayarla yenı taşısan bırıne versen bence daha ıyı olur en azından 70 milyonluk bir ülkede bir teknoloji kullanıcısı daha olur.. kotu bır fikirmi sence..... :arrow:

bence en güzeli kucakla götür bir köy okuluna bağışla. bit pazarına gideceğine bir kaç insanın ilk defa tanıştığı bilgisayar o olsun

düşünceleriniz için teşekkür ederim.zaten o kasayı kullanmıyorum yani başka sistem var.yazdıklarınızdan seçerek ofis programları veya download için kullanmayı düşünüyorum.TEŞEKKÜRLER

bende bir sistem var ama ne yapsam

asus tuv4x ana kart.celeron 1100 işlemci.atı radeon 9250pro(256mb-128bit)ekran kartı.30 gb hdd.512mb ram.6 kanal harici ses kartı.

bu sistem işimi görür mü

birde işlemci bu anakarta en fazla kaç ghz celeron işlemci takılabilir

Unhappy pc degerlendirme

arkadaşlar bnm pcnın özellikleri şu mecmury pvm900m ana kart işlemci celeron 1.6 ram 1,5 gb ekran kartıda ramden gidiyo pc baya bi yavas hangısını ya da hangılerını degıstırısem ıyı bı pc olar

Benzer Başlıklar

1. eski bilgisayarlar
    pascalyus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.12.2005, 11:04
  2. Eski oyunlar
    biderdimvar tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.11.2005, 09:42
  3. Eski rem
    yuni tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4