PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ati yine yaptı yapacağını

Ati firması şu günlerde suskunluğunu bozarak kalkınmaya başladı.İlk önce X1900XTX sonrada yeni 1GB bellekli FİRE GL 7350.Bu hamle ile bir adım daha öne geçti.Bu grafik kartının özellikleri birazda X1900XTX e benzesede onları birbirinden ayıran tek özellik bellek boyutu olmalı.Bunun yanında 512 bit, Shader Model 3.0, 8 paralel geometrik motor ve 16 tane pixel shader ı barındırıyor.En fazla 3840 x 2400 çözünürlüğe çıkabiliyor.Sizin sevinç çığlıklarınızı duyabiliyorum.Bende her zaman ATİ den yana olmaya devam edicem.Yani beraberiz.............................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1 ghz çekirdek hızı da cabası 48 tane pxel shader harika bir ürün

abi ne diyon her halde dünyanın sonu geldi 1000mb 512 bit ne diyon abi abi peki kartın parası nekadar :!: :!: :!: :!: :evil: :twisted:

Varsayılan Re: Ati yine yaptı yapacağını

Alıntı Orijinalini Gönderen: DarkMaster
    Sizin sevinç çığlıklarınızı duyabiliyorum.Bende her zaman ATİ den yana olmaya devam edicem.Yani beraberiz.............................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Eğer o karta verebilecek kadar paranız varsa bende sizin sevinç çığlığınıza ortak olayım.
    Benim bu konuda tek sevineceğim taraf ise teknolojinin biraz daha ileriye gitmesi ve bize getirdiği kazanç.Çünkü bu herzaman için üst seviyeli bir ekran kartın çıksa daha önce üst seviye olan ekran kartın fiyat olarak orta seviyeye orta seviyeli ekran kartların fiyatları ise alt seviyeleri düşmesidir.Benim sevineceğim taraf budur.
    Ayrıca benim gördüğüm ati firması bir ekran kartı çıkartır performasnlarda ilerde olur bir süre sonra ise nvidia firması bir ekran kartı çıkartır bu sefer performaslarda nvidia önde görünür.
    Benim şu zamanlarda almayı düşündüğüm ekran kartı ise MSI - NX6800GS-TD256E ekran kartıdır.Şuanda fiyatların düşemsini beklemekteyim.Gerci 1 hafta önce 30$ düştü ama biraz daha düşeceğini tahmin etmekteyim.Yani doğru zamanı kollamaktayım.

Tabi sonuçta bu ekran kartı şuanda atinin bir başarısıdır.Ama ilerde ibre nereye yöneleceğinide kestirmek zor olmasa gerek. :wink:

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

kart süper ancak bence çok pahalıdır.1 gb/512 bit vay be.

Benzer Başlıklar

1. Apple Yapacağını Yaptı: iPhone
    henster tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 13.02.2007, 13:09
  2. harddisk şişme yaptı
    selcuk_iletisimci tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 12.12.2006, 12:22
  3. Yine Internet explorer yine dert...
    Raplex tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9