PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    From 010101 World

Varsayılan creative N200 file system error

kuzenimin creative N200 mp3 çaları var ve file system error hatası veriyormuş. Format attı doğal olarak. Biçimlendirirken FAT formatını seçip biçimlendiriyor ama yine aynı hatayı verip otomatik olarak kapanıyormuş. Fat 32 yi de denedi olmadı lütfen bi çağre bulun yeni almıştı mp3 çaları garantisi var ama çok uğrastırıyorlarmış ve ayrıca pakettekı cd de kırılmış eğer yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaslar gkhans ın bahsettigi kuzeni benim bişeyden bahsetmeyi unutmus. biçimlendirmeden ne kadar FAT biçimini saeçip biçimlendirdiysemde usb kablosunu cıkartınca yıne aynı hatayı verior ve tekrar kabloyu taktıgımda RAW die bi format a geri gelio. yanı ne zman FAT yapsam cıkarıp taktıgımda yine RAW oluyo noolur bi çözüm bulun garanti servislerinde surunmek istemiyorum...

format attıktan sonra donanımı güvenle kaldırdan kaldırıp bakın sanırım atılan formattan sonra güvenle kaldırılmadığı için olabilir.bu sorun
    mp3 çalar usbden bağlıyken görev çubuğunda (sağ alt köşe saatin yanı) donanımı güvenle kaldır yönergelerini uygulayarak çıkarttığınız zaman bunu yapın aslıonda her cihazı bağlayıp çıkarırken yapmanız veri kaybını engeller.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Fortmatladıktan sonra bilgisayarınızı kapatmadan USB bağlantısını çıkarmayın arkadaşlar ya da arkadaşımın söylediği gibi ügvenle kaldırı da deneyebilirsiniz.

iyi günler..

arkadaslar sabahın 8inden beri ınternette bu konuıyu arıorum sonunda buldum creative in firemware ini yuklemem gerekıomus hemen buldum yukledım ve format attım sorun duzeldı yinede ılgınız icin sonsuz tesekkürleeeeeerrrrr........

Benzer Başlıklar

1. Fatal error.system halted.
    ey tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.03.2011, 18:57
  2. creative muvo N200 mü zen nano plus mı
    aykinkohengor tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.05.2006, 21:54
  3. open power policy file error
    gones tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0