PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pc den ses gelmıyor!!ne yapmalıyım

arkadaslar oncelıkle konujy dogru yerde acmıs olmayabılırırm o yuzden sımdıden ozur dılerım.sorunuma gelınce ben pc konusunda bıraz acemıyım pc ye format attım hersey normal ancak ses vermıyo pc burda ses kartını pc ye tanıtmam mı gerek yoksa ses denetımlerını falan mı yuklemelıyım ..bıde bu ses denetımlerını nerden yulleyebılırım donamım ekleden denedım ama donanım bulunamıyo yardım ederrsenız sevınırım sımdıden tsk ler..

Öncelikle ses kartını tanıtmanız gerekiyor. Kartınız "Onboard ses kartı" ise yani Anakart'la tümleşik ise driver'i anakart'ın CD'si içinde vardır. Doğru kurulum yapınca ses çıkmaya başlayacaktır.

ya onboard degılse...bı de kesınlıkle sorun ses kartının tanıtılmamasındamıdır??

Onboard olup olmadığını bilmiyormusunuz. Kasanın arkasında Hoparlör taktığınız giriş ayrı bir kart mı yoksa anakart'a giriyor. Aşağılarda ayrı bir giriş ise PCI ses kartı kullanıyorsunuz demektir. Mesela Creative marka ses kartı için CD'sinden driver'i kurmak gerekir.
    Alıntı Orijinalini Gönderen: Gel_Pc_pc
    ya onboard degılse
    Donanım hakkında bilgi vermeden yardım alamazsınız.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Ses işlemcisi onboard'a olsa PCI'da olsa sisteme tanıtılması gereklidir kullanmak için.Elinizde bulunan cd'leri karıştırınız,sistemi yeni aldıysanız beraberinde anakart cd'side gelecektir.Yada PCI bir kartınız varsa bunuda kendi sürücü cd'sinden yükleyiniz kullanmak için. :idea: Evet bu tip soruları sorarken tam bilgi vermek çözüme giden en kısa yolu size gösterecektir en temel bileşen olan anakartın adını yazabilir veya sistemde hangi ses kartının olup olmadığını kendinizde yapabilirsiniz...

Benzer Başlıklar

1. ekrana goruntu gelmıyor
    streetglow43020 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.07.2006, 01:23
  2. 2,5 gb ile ne yapmalıyım?
    osmanguder tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 19.04.2005, 23:11
  3. makinama ne yapmalıyım..!
    redblooded tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6