PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCI driver ı ..???

sormak istediklerim
    1-bilgisayarimda xp pro yüklü ve iki gündür tüm aramalarıma rağmen
    PCI basit iletişim denetleyicisi
    driver i nedir nerden yüklenir sari renkli soru işareti nasıl kalkar bulamadim.bilgisayari her actiğimda düzgün yüklenmedi diye ekrana uyarı yazısıda geliyo.bu sorun ortadan nasıl kalkar..?
    2-philips 107 E2 17" monitörüm var..ekran ayarlarını yapmak üzere menüye geçmek için ok tuşuna basıyorum ekrana control menu is locked yazısı cıkıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.

tesekkürler

modemin varsa o olabilir. eğer oysa driver bulamazsan önce standart 56k hsf sonra hcf yi tercih edip dene. Yada modemini sök üzerinde yazanlara bakıp marka modelini bulmaya çalış

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Eğer bu 56K modem yerine ADSL kullanıyorsan ya sistemden sök ya da üzerinde sağ tuş devre dışı bırak..

Varsayılan resim boyutu küçültmek

PCı sorunumu hallettim.tesekkurler..

simdiki sorunum şu..dijital fotograf makinesiyle yüksek çözünürlükte resimler cekmistim.1,5-2 mb arası değişen 800 civari resim var ve bilgisayrimda acayip yer işgal ediyor.

şimdiye kadar resimleri küçültürken ekranda duran resme print screen yapıyordum ve paint e yapistirip kesiyor ve tekrar yapıştır diyordum..40 kb ye kadar resmin büyüklüğü düşüyordu..renkten ve boyuttan bişey kaybetmiyordum..

her resim için bu işlemleri tek tek uygulamak acayip zamanımı alcak.bu işin kolay yolu varmı..?kalite ve boyut azalmamak üzere resimleri daha az yer kapliyacak şekilde nasıl düşürürüm..?

teşekkürler

Varsayılan resim boyutu küçültmek

PCı sorunumu hallettim.tesekkurler..

simdiki sorunum şu..dijital fotograf makinesiyle yüksek çözünürlükte resimler cekmistim.1,5-2 mb arası değişen 800 civari resim var ve bilgisayrimda acayip yer işgal ediyor.

şimdiye kadar resimleri küçültürken ekranda duran resme print screen yapıyordum ve paint e yapistirip kesiyor ve tekrar yapıştır diyordum..40 kb ye kadar resmin büyüklüğü düşüyordu..renkten ve boyuttan bişey kaybetmiyordum..

her resim için bu işlemleri tek tek uygulamak acayip zamanımı alcak.bu işin kolay yolu varmı..?kalite ve boyut azalmamak üzere resimleri daha az yer kapliyacak şekilde nasıl düşürürüm..?

teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. usb 2.0 driver
    Tears_of_A tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 18.08.2007, 09:24
  2. Web Cam Driver cd si.
    alp_1205 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.10.2006, 20:41
  3. en iyi driver
    impasse tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda