PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

sata controller lar yanabilio buna dikkat bu çok kişinin başına gelebiliyo yada eskiden olaştığındeğerlere ulaşamiosun sistemde stabilite düşüklüğü gibi şeyler ite ama aşırıya kaçmadıkça bunlar olmuyo tabi

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: havalicocuk
    sata disklerde raid olarak pek ala bağlanabilir ide girişlerin optik sürücüler için kullanılmayan hiç bir bölümü yoktur hepsi birbirine uyar diesel arkadaşım raid yaptığına kesinlikle değer 10 sn. de felan sistem açılır oyuna girerken inanılmaz bi fark oluyo bende raid kullanıyorum ama ide olarak sata olarakta raid oluyo ama sata diskler zaten o/c potansiyelini düşürüyo bide raid yaptınmı o/c potansiyeli iyice düşüyo diesel bab seni takip ediyorum bayabi teknoloji meraklısısın sende benim gibi galiba istersen benim msn ekle bu konuda muhabbetlerimiz olur yardımım felan neyse kolay gelsin
    hayır oyle değil intel 945 chipsetli (gigabyte) anakartlarda 2 ide portu açık yeşil olanlar sadece raid içindir.optic sürücü bağladığınız zaman sistem optik sürücüyü görmüyo.bu gigabyte in gigaraid özelliği.
    ayrıca hala sata disklere raid yapıldığını sanmıyorum.

Misafir

Sata hardiskle raid yapabilirsin ve elindeki anakart+harddiskinle iyide performans alırsın, önce Asus un sitesinden anakartının son Raid driverını bir diskete kaydet ve işletim sistemini yüklemeden önce F6 ya basıp raid sürücüsünü güncelle, aşağıdaki linkte nasıl raid yapacağın detaylı anlatılmış biraz ingilizce gerekli, kolay gelsin.
    http://www.smartcomputing.com/Editor...1w02.asp&guid=

Benzer Başlıklar

1. asus p5ld2 bios update ?
    DieSeL_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.05.2006, 18:32
  2. DUAL CORE 2.8 ASUS P5LD2 O/C sORUNU
    DieSeL_ tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 10.04.2006, 13:14
  3. Asus p5ld2 deluxe-Asus Extreme n6600 Gt sli hk.
    alicatak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 20.02.2006, 09:09
  4. asus P5LD2-V
    hooijdonk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.01.2006, 19:38
  5. ASUS P5LD2 ANaKART SORUN ??
    DieSeL_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.01.2006, 18:47