+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
07.05.2006 21:22 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
monitör kablosu arıyorum. var mı? elektrik kablosu değil.
monitör kablosu arıyorum. var mı? elektrik kablosu değil.
içinden bir kopma var herhalde moitörü açamıyorum. ikaz sesi geliyor. dıt.dıt.dıt.
-
07.05.2006 23:59 #2
Re: monitör kablosu arıyorum. var mı? elektrik kablosu değil
merhaba
Orijinalini Gönderen: sinanoz11
kasanızdan mı bir ses geliyor.
kasadan gelen seslerin değişik anlamları var belki de bir donanımınız bozulmuş olabilir.
iyi günler..
-
08.05.2006 00:23 #3
dıt dıt diye ötüyorsa ;
1) Ekrankartı yerinden oynamıştır,arızalanmıştır ya da monitör soketi ekran kartına sıkı bir şekilde takılmamış ve vidaları sıkmak gerekebilir..
2) Ram aynı şekilde ooynamış ya da arızalanmış olabilir..
3) İşlemcide bir sorun olabilir..
önce sistem kapalıyken fişi çekip-hem kasa besleme hem monitör- kasayı açın. Sonra E. kartını ve Ram'i yerlerine oturtun..hiç boşluk kalmasın..(yalnız aşırı da kuvvet uygulamayın anakarta zarar verebilirsiniz..)Sonra Monitör soketini sıkı bir şekilde bağlayıp vidaları sıkın.Sonra sistemi açın..
Eğer bir donanım arızası yoksa sistem açılacaktır..
Bir de kaç kere ötüyor..O dıtlamalar sorunun kaynağını anlatan seslerdir..Kesil kesik mi kaç kere ..Bunları yazarsanız sorunun ne olduğuna daha yaklaşırız..
Kolay Gelsin..
-
08.05.2006 00:53 #4
İkaz sesi geliyorsa kablo aramana gerek yok, söylendiği gibi ya donanımın biri iflas etmiştir ya da yanlış yerleştirilmiş / yerinden oynamıştır. monitörü açamıyorum demişsin ayrıca, sistem çalışıyor ve monitöre mi sinyal gelmiyor? eğer böyleyse gerçekten biosta da bir problem olabilir.
-
08.05.2006 16:04 #5
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
kasadan şu ses geliyor. dıııt.dıııt. dıııt. ...........dıııt.dıııt. dıııt...... bu böyle gidiyor ve hiç susmuyor. daha önce şöyle bir ses geliyordu.
dıt dıt.dıt.dıt.......dıt dıt.dıt.dıt.......şimdi bu bitti diğeri başladı .. çıldırıcam
Benzer Başlıklar
-
ağ kablosu takılı değil
ysnsnck tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 20.04.2008, 18:19 -
Ağ kablosu takılı değil ?
xunrealx tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 18.04.2008, 23:59 -
windows xp de ağ kablosu takılı değil mesajı
tirtildim tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 18.04.2008, 23:07 -
usb kablosu
metin_4545 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.08.2006, 15:02

Alıntıyla Yanıtla

TTnet Adil Kullanim Kotasi Yardim
Bugün, 19:04 / İnternet, Ağ ve Güvenlik