PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    dünyanın merkezi

Varsayılan hdd kh. acil cvp arkadaslar lütfen..!

arkadaslar merhaba ben SAMSUNG SP0411N kullanıyorum yada kullanıyodum diyelim hersey iyi hoştu ben linux bölümü sileyim derken disk managerden c: ve d: dışında kalan 2 bölümü sildim ve bilqisayarım bi normal calısmaya devam etti yalnız kapatıp tekrar acmayı denediğimde hata uyarısı alıp yeniden başlamaya başladı ne olursa olsun hanqi kipte başlatırsam başlatayım restart oluyor yani sifre qirme ekranı cıkmadan makina restart lıyor diğer makinalarda format atmayı denedim hiç biri dosyaları görmüyor bırak hdd tanımıyor yalnız 1 tanesi tanıdı o da 2003 server kurulu onda da dosyalar qörünmüyor yalnız bilqisayarım>sağtuş>yönet>aygıt yöneticisinde gözüküyor buradan bişeler yapabilirmiyiz acil cvp????

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    w, q ve x kullanımına hayır!

Sanırım Linux ile silerken FAT zarar gördü. Linux kurulu bir bilgisayardan dosyalarınıza erişmeyi öncelikle denemenizi öneriyorum. Belki Linux'taki scan tool'u dosyalarınızı kurtarabilir. Kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    dünyanın merkezi

hm dosyalara ulassak iyi olurdu fakat bu hdd tekrar kullanılamaz mı acaba? onu merak ediyorum sonucta cok salakca bi olay yani aygıt yöneticisi görüyor ama bilgisayarımda yok bu yüzden format atamıyorum yani..

Benzer Başlıklar

1. arkadaslar acil yardıma ihtiyacım var.
    oslish tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.05.2006, 18:50
  2. Arkadaslar cok acil js. menu lazim..
    square tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.07.2005, 22:19