PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayarımın 2. denemede açılmasından sıkıldım!!!

Merhaba arkadaşlar...
    Yakın bir zaman önce ramlerim aynı kalmak suretle (twinmos 2*512 400mhz dual set) Gigabyte K8N51GMF-9 (nforce 430/6100 çipsetli) isimli anakartı ve AMD 64 3200+ venice işlemci satın aldım.Fakat başlıkta belirttiğim gibi önceleri açılışta sorunsuz olan bilgisayarımda bir kaç haftadır ilk denemede ekrana görüntü gelmiyor fakat sabit disk ışığı sürekli yanık kalıyor...Power tuşuna bir kaç saniye basıp tekrardan bilgisayarı açmak zorunda kalıyorum , açıldıktan sonra ise çok nadir de olsa sebebsiz resetlenme sorunum var.Onun dışında problemim yok ve sistemin hızından memnunum.Acaba bu iki sorun birbiri ile ilişkili mi?Bu arada herhangi bir ısınma sorununa da rastlamadım.Sizce bu sorunun kaynağı ne olabilir??? :?

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Isparta, Muğla

Sorunun birbiri ile ilişkili olabilir. Bence sorunun güç kaynağından kaynaklanabilir. Elindeki güç kaynağı sisteminin yükünü kaldırmamasından dolayı bu sorunla karşılaşıyor olabilirsin.

Güç kaynağı olarak thermaltake purepower 420w kullanıyorum..Bu arada bir ilgisi var mı bilmiyorum ama sistemim ayrıca kesintisiz güç kaynağına da bağlı.

Aynı sorun bende de vardı. guc kaynagıdır deyip guc kaynagını degistirdim ama duzelmedi bende işlemci soğutucusunu değiştirdim haliyle fan da değişmiş oldu. Belki inanmayacaksınız ama sorun duzeldi yaklaşık 3 haftadır ilk seferde açılıyor.Ayrıca ekran kartım kendini resetlemekten de vaz gecti (ati). Sende bir dene istersen sistemde anakart üzerinden güç alan fanları değiştir. Belki düzelir.

Zaten işlmci soğutucumu değiştirmek istiyordum.Umarım bu vesileyle de sorunum sizinki gibi çözülür.Teşekkür ederim...

Benzer Başlıklar

1. windows temalarından sıkıldım
    Rahip tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.01.2006, 11:24
  2. format atmaktan sıkıldım lutfen yardım :cry:
    kaantatli tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 16.11.2005, 21:36
  3. bilgisayarın 5-10 denemede açılıyor
    GuitaristPro tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 21