PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan gıgabyte 3d cooler soğutucu

slm gıgabyte 3d cooler pcu22 se soğutucu aldım 60ytl p4 3.0ht işlemcımde bostayken 33-35 yuklendiğimde ise oyun oynarken veya photo shopta 49 derece sıcaklıkta calısıyor sizce bu soğutucu iyimı fıyatı nasıl lga 478 ve amd ye uyumlu bırde devır ayarı sağlayan bır kablo var kabloyu takınca 2500 devırde cıkartınca 3000 devırde calısıyor yorumlarınızı beklıyorum daha once bısıtede gormustum buna benzer gıgabyte soğutucu mavı ledler le hoş bır aydınlatma sağlıyordu fakat benım aldığımda ışık yok son olarak işlemcıyı yuzde yuz calıştıracak bır program varmı test için olabılır ne yaptıysam yuzde 80 uzerınde calıştıramadım

yokmu arkadaslar yorumu olan?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Soğutucu çok güzel iyi bir seçim yapmışsın.Isı değerlerinde olması gereken değerlerin altında çok iyi bir şekilde tutabiliyor.Aslında o dediğin mavi led'i olan modeli şık görünümü dışında pek bir soğutma performası yok iki ürün arasında.Deviri arttırmak için SpeedFan'ı deneyebilirsin,ama tabiki o programın destek verdiği anakart serilerindense çok rahat devir ayarı yapmana izin veriyor program.Bence daha fazla zorlama soğutucu fanı zaten 2500/2600 devirde ve ısı değerlerin yük altında bile 49/50C derecede ısı pek fazla endişe edicek bir durum yok.Daha fazla devir daha fazla gürültü anlamına gelir.Soğutucunu güle güle kullan,sanırım eski ısı problemin tarih oldu.Geçen açtığın forum başlığında 70C derecelere dayanan ısıdan şıkayet ediyordun.Bence çok iyi olmuş CPU soğutucunu değiştirerek. :idea:

aluzil ortalama bir soğutucu almışsın,yani işini görür ama çokta fazla birşey beklenmez...

İşlemci testi için (veya sistem testi) aşağıdaki linkte bütün bench programları var;
    http://www.hardwarehaber.com/forum/showthread.php?p=407

Benzer Başlıklar

1. 3D rocket cooler ile uyum :?:
    serendipity tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 19.08.2006, 21:40
  2. GİGABYTE GA-8IG1000-G
    wawe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.07.2005, 08:39
  3. Cooler Master Jet 4
    xa tarafından Donanım forumunda