PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan ekran kartın da sıvı ile soğutma

sapphire nın sitesine girdim ve orda x1900 vardı ve üstünde toxic yazan ekran kartında sıvı ile soğutma şimdi ekran kartlarında coğalıyo acaba bende takabilrmiyim o parçaları bula bilirmiyim bir ara bir akadaş vardı o da sıvı ile soğutma yapmıştı ama başarılı oldu ve en fazla işlemci 40c cıkıyor dedi hadi bir el atında sıvı soğutma sıstemi kuralım

Varsayılan inno 3d geforce fx5500

abi ben bndan 1 hafta once fx 5500 aldım.benımkınde fun yok.sessiz teknoloji.bu bende olumsuz bır sonuc yaratırmı?ama buna karsın metalını buyuk yapmıslar.bu ıyımı yoksa kotumu.ltfn bana cvp atarmısın.

abi genellikle markasızlarda oluyo ama markası varsa soyle oyun oynadığında hiç sağlıklı deil geç ısınır ama ısındığında tam ısınır hiç kontrol ettinmi

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

abi ben bndan 1 hafta once fx 5500 aldım.benımkınde fun yok.sessiz teknoloji.bu bende olumsuz bır sonuc yaratırmı?ama buna karsın metalını buyuk yapmıslar.bu ıyımı yoksa kotumu.ltfn bana cvp atarmısın.
    Hayır normal çalışmada bir sorun çıkarmaz.Zaten gerçekten aşırı bir ısınmaya meyilli bir kart olsaydı fan kullanılırdı ısıyı gidermek için.Kullanmakta olduğun karta zaten üretici firma kocaman bir aliminyum (pasif soğutma) montajlayarak soğutma sağlanıyor.Ama sen bu karta OverClock yaparsan bu ısı fazlalaşarak senin ekran kartını yeteri kadar soğutulamaması nedeniyle sorunlar yaşarsın.Yok ben O/c yapmam sadece düz kullanım için aldım dersen senin ısı ile sorunun olmaz bu kartla.
    "mach1" senin bahsetmiş olduğun Toxic soğutmalı kartı ben geçen hafta gördüm İZMİR'de bir Pc satış mazasında.Oldukça güzel bir ürün.Valla bu konuda kendin sıvı soğutma işine girecek isen "DieseL" arkdaşımıza bir Ö.m gönder veya bulabilirsen msn üstünden iletebilirsin sorunu ve teknik detaylara ait bilgileri alırsın... :idea:

Benzer Başlıklar

1. Sıvı Nitrojen ile o/c
    AnacondaKamil tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 05.08.2010, 20:54
  2. ekran kartın cok ısınıyo
    mach1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.08.2008, 16:54
  3. sıvı soğutma sistemi
    alpguclu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2