PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Hazırda bekletince klavye çalışmıyor

bilgisayarı hazıda beklet le kapatıyorum açtığımda windows yüklenenedek klavye çalışıyo ama kullanıcı ları şeçtiğimiz yere gelince klvyenin 3 ışığıda yanıp sönüyo sönerken num lock yanık kalıyo ve caps lock,scroll fln ışıklar deişmiyo parolayı yazamıyorum oturum açamıyorum KLAVYE DONMUŞ SANKİ

2. bilgisayarı kapata basınca gelen menüde yeniden başlat,kapat,hazırda beklet bu ekranda shifte basınca hazırda beklet bekleme diye deişiyor ama bu bende olmuyor neden.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan

bende güvenli kipe tam girerken mouse ve klavye devre dışı kalıyor virüsden şüpheleniyorum ama
    onun için güvenli kipden virüs taraması yapamıyorum

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Bu Windows işletim sisteminin hazırda beklet modunun adam gibi çalıştığını ben de görmedim zaten. bir miktar fazla program açıkken hazırda bekleterek kapatsam hiç geri açılamıyor. bilemiyorum bir ayar sorunu mu var aslında çalışsa güzel bir özellik ama ben de dertliyim bu konuda..

iyi günler..

bilgisayadan bilgisayara deişiyor galiba anakartla ilgili sanırım windows2000 de klavye çalışıyodu ama xp de kalıyo SP2 de yüklü.
    kuzende yeni pc aldı onda shifte basınca deişmedi eski p3ünde de çalışıyodu
    bios ayarlarından olabilirmi gerçi şuan APM enable ama.tuş deişmiyo.

Bu Windows işletim sisteminin hazırda beklet modunun adam gibi çalıştığını ben de görmedim zaten
    Aynen katılıyorum.Bende de tam beklemeye geçecekken öyle donup kalıyor.Monitör bile kapanıyor ama pc çalışmaya devam ediyor.Mecbur aç-kapa düğmesinden küt diye kapatıyorum.
    Bazen de oyundayken beklemeye alıyorum,açtığımda oyuna bile kaldığı yerden sorunsuz devam ediyor.
    Gününe göre bir çalışıyor,bir çalışmıyor yani.Kafasına göre takılıyor )
    Yoksa gerçekten güzel bir özellik,gece müzik dinleyerek yatıyorum,uyuduğumda ayarlama süresine göre pc'yi kapatıyor otomatik falan güzel oluyor.

Benzer Başlıklar

1. Klavye ve mouse çalışmıyor
    oktaysilivri tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.10.2010, 13:56
  2. mouse + klavye girişi çalışmıyor???
    lordslayer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.03.2008, 16:57
  3. windowsta klavye çalışmıyor
    yagi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4