PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan BİLGİSAYAR DONUYOR

biligisayarım sık sık donuyo nedeni ne olabilir? biligisayarımda 2 tane fan var bir tanesi işlemcide bi tanesi de güç kaynagında ekran kartı cok ısınıyo ondan olabilir mi acaba yoksa işlemcide veya anakartımda soruun olabilr mi? Bu arada sistemim: p4 2,66 64 mb ekran kartı geforce mx440, 256 ddr ram 60gb harddisk.

slm everest programını kur orada sıcaklıkları goreceksın 64 mb ekran kartının fanı olması lazım bazı modellerde yok dıye hatırlıyorum işlemcının fanını kontrol et cok tozlanmıssa sıcaklık artar bırde kasaya bır egzos bırde taze hava fanı bağlarsan daha ıyı olur kasa fanları için anlatmak istedığım normal fanların bırını ters dısarı ufleyecek sekılde bırınıde duz temız havayı içerı alacak sekılde bağlaman donanım bılgın varsa zaten anlamıssındır aklıma sımdılık baska bırsey gelmıyor tabı donma problemın sıcaklıktan kaynaklanıyorsa bunlar sorununa yardımcı olacaktır.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Everest linki
    Kolay Gellsin

Kilitlenme sorunları sadece ısı sebebiyle meydana gelmez, bazen yazılımsal bazende donanımsal olabiliyor. Ne gibi durumlarda kilitleniyor oyunlarda vs.. yoksa işlemci performansı boştaykende mi kilitleniyor. Önceden varmıydı yoksa belli bir süreden sonra mı meydana geldi. Sorunun kaynağını araştırmak lazım. İmkan varsa donanımları tek tek söküp başka donanımlarla değiştirmek gerekebilir. RAM, Ekran Kartı, TV kartı, vs.. Bu gibi konularda buradan yardımcı olmak zor. Çok fazla ayrıntılı bilgiye ihtiyaç var.

Varsayılan tesekkürler

ilgileriniz için tesekkürler. dediklerininzin hepsini yaptım ancak sadece ekran kartını değiştirmeyi denemdim. zaten yeni bir ekran kartı alcam. bir de ben bişey duydum p4 2,66 işlemciler fabrika çıkışı arızalıymış. bölyle bişey var mı?

Benzer Başlıklar

1. BİLGİSAYAR
    muhammet23 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 11.02.2007, 02:05
  2. BİLGİSAYAR KİTLENİYOR
    kartalizmar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.09.2006, 20:38
  3. YENİ BİR BİLGİSAYAR
    donduck tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2