PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bu bilgisayar ömrümü yedi.Lütfen yardım.

İki yıl önce bir bilgisayar almıştım. Celeron 2,4- 256MB RAM-80GB (galiba MAXTOR)Hard Disk. Anakartım(belki de şimdiye kadar ki sorunlarımın hepsi bununla alakalıdır)AOPEN MX46 533GN. Bilgisayarı aldığımdan beri (toplattığımdan beri) bir türlü "Hah işte oldu" diyemedim. Sadece maus ve klavyede sorun yaşamadım(abartmıyorum). Neyse geçenlerde taksitle (yani anakart hiç bir ekran kartıyla uyumlu değilse iade imanım yok)ATI Radeon 9250 128MB ekran kartı aldım. Tabii hemen NFS Undergraund2'yi yükledim. Ama oyunu açtığımda görüntüler çok kötüydü. Hem de oyun, duraklamalardan bir türlü oynanmıyordu. Oyunun görüntü ayarlarına girdim ve değişiklikler yaptım ama nafile. Belki de sorunlu kurulum vardır diye 2 defa daha kaldırıp yükledim(Hatta bunun birinde format çektim; ondan sonra yükledim).Yine de aynı sorun devam ediyor. Yaw Allah rızası için yardım edim. Yardım dilenmediğim satıcı kalmadı. En vahimi de ne biliyor musunuz? Ekran kartını, bütçemi zorlayarak aldığım, satıcı sorununun anakartta olduğunu, AOPENlerin hepsinde olduğunu, bir iki ekran kartı deneyeceğini ve anakartımı değiştirmem gerektiğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu sorunumu çözerseniz inşaallah 2 ayda bir aldığım PC NET dergisine üye olurum.(Bakın çaresizlikten ne dediğimi bile bilmiorum,ABONE diyeceğime ÜYE demişim) Hatta abone bile bulurum.

eski anakartını satıp(daha doğrusu birine kakalayıp) ücretin bir miktarını oradan karşılayabilirsin.

AOPENA yorum yapamam ama 9250 de directX9 desteği yok oyun bu yüzden kasıyorda olabilir çok parlak bir kart deil 9250, 5200 unuz olsaydı çok daha iyi olabilirdi bende 500mhz celeronla idare ediyorum 5200 üm var NFS oynanabilecek kadar kasıyor aşırı deil.(800/600de)

Butür olaylarda sorunlar genelde anakartta olmaz.Ekran kartında olur, kesin çözümü veremeyecegim ancak bilgisayarını bir PC 'ciye götür, hatta istanbulda isen cok saglam bir yer var..her türlü yardımı yaparlar, hatta ekran kartını veya Anakartını takasa bile alabilirler uyumlusunu vermek için..

Ama sorun Genelde dedigim gibi anakartta olur ve NFS2 yüksek çözünürlükte bir işlemci ve ekran kartı ister.Ama oyunun içinde görüntü ayarlarından 640&... vs olanını işaretleyip denemeni öneririm.

Diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyor musunuz?
    Ekran kartınızın sürücüsünü yükledikten sonrada aynı sorunlar oluyor mu acaba?
    Soruya soruyla cevap verdim ama kusura bakmayın.

Benzer Başlıklar

1. bilgisayar kitleniyor yardım lütfen
    langennut tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 06.07.2008, 13:44
  2. bilgisayar açılmıyor lütfen yardım edin
    kutluhanmetin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 04.09.2006, 13:38
  3. bilgisayar toplıcam lütfen yardım
    yahyaslan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8