PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Laptop seçimi

Varsayılan Laptop seçimi

Merhaba arkadaşlar benim kafam da laptop alamak var fakat laptoplar hakkında pekde bişey bilmem, çift işlemcili laptopları tercih ediyoru fakat bu laptopda performans ve fiyat açsından fark ediyomu gerçekten birde ekran kartı olarak yüksek performansı elde etmem için hangisi olmalı ( ben pc de 128mb ati radeon 9600xt kullanıyodum) bana bu konularda yardımcı olurmusunz :roll:

elbette bir çekirdeğin nesi var- ikisini gücü var intel core dua 2MB keşli işlemcisi olanın tercihedin birde ATİ X700 ekran kartı olan dizüstüleri seçin.
    X300 almayın. yada X700 üzeri olanları.

bende laptop alıcam şunu düşünüyorum özelliklerine göre fiyatı bence çok iyi:
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/t...g=_BILGISAYAR#

Forum içinde arama yaparak da önerileri görebilirsiniz, ki bu dizüstü bilgisayar konusu çok konuşuldu.

Kolay gelsin.

sitedeki arama tam olarak iyi değil bence googleden pcnet modemtavsiyesi deyip aratıyorum ben yoksa sitedik arama bulamıyor aslnda çok faydalı şeyler kaçırdığıma inanıyorum burda okuyabildiğimi okuyorum ama nerden başlayacağım daha pratik olabilirdi bence yan tarafta boşluk var mesela dünkü konu yada sizden gelen tavsiyeler:bende laptop alıcam ve iyi bir modem ama her şey ayrı bir yerde olunca çok geziniyorsun ne aradığınıda unutuyosun bence sevgiyle kalın bilen insandan zarar gelmez

Benzer Başlıklar

1. hdd seçimi
    oceansoul tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 05.12.2006, 19:48
  2. ram seçimi ?
    ceykur tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.06.2006, 11:33
  3. laptop seçimi
    autocaduzmani tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3