+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
29.06.2006 22:35 #1FB_07Misafir
Orjinal fanlar ayrı işlemciler ayrı mı?
Arkadaşlar slm sizinle geçen gün yaşadığım bi anıyı paylaşmak istiyorum.
O gün çarşıya bilgisayarıma yeni bir fan almak için çıkmıştım.Gördüğüm ilk mağazaya girdim ve ilgili görevliye P4 478 tipi fanı olup olmadığını sordum? Görevli orjinal fanı olduğunu söyledi.Şöyle fana bakayım dedim.Fanı bana plastik bir koruma kutusunun içinde uzattı.Fana baktım gerçeten orjinal fandı.Ama bir şey gözüme çarptı.Fanın yanın boş bir plastik bölme vardı.Kesinikle İşlemci için olduğunu anladım.Ve aklıma şu sonuç geldi.
Arkadaşlar bence şuan Türkiye'deki büyük bilgisayar üreticileri(hepsi deil) bilgisayarlarını toplarken orjinal fanı satmak için bir yere ayırıyorlar ve onun yerine piyasadaki ucuz bi fanı takıyorlar tabiii bu fan eski bir fan da olabilir.Bunun en büyük delili kendi bilgisayarım.Daha aldığım gün arkasındaki bandı çıkarttım ve fanına baktım orjinalş fan deil yan sanayi kütük gibi bir fandı.3 ay sonra öldü.O markayı bir daha almayacağım beni çok kötü kazıkladı.Ben sadece burada sizin bilgilenmenizi istedim.Kimseyi şuçlamak gibi bir amacım yok.Bilgilerinize...
-
29.06.2006 22:47 #2
haklısın arkadaşım dediklerin gerçekten doğru.yalnız!! üzerinde intel yazsada hepsi yan sanayi malzeme.ama gerçektende pc firmaları pcleri toplarken orji fan vermiyolar.diğer fanları satmak için kenara atıyorlar.ama şunun kanıtına varalımki türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz bu gayet doğal bişeydir.
Benzer Başlıklar
-
kotayı ayrı ayrı sorgulamak...
toprak60 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 14.12.2006, 20:12 -
Ağ daki bilgisayarlara ayrı ayrı ip almak?
hunter tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 28.06.2006, 18:59 -
ayrı ses ayrı müzik
vividentwhite tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 20.05.2006, 14:15 -
1 pcde iki ayrı monitör 2 ayrı görüntü
Exhumeds tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 09.09.2005, 01:21 -
Windows XPde ayrı oturumlar için ayrı ekran çözünürlükleri
yerdemli tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 27.01.2004, 16:12

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 00:50 / İnternet, Ağ ve Güvenlik