PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

bence şimdi alma core 2 duo çıkınca al.onlar hem daha hızlı hemde daha az pil pil tüketiyor olacak

bence alienware al ama türkiyede yok galiba getirtebilirsen linki weriyorum bir bak kolay gelsin http://www.alienware.com/product_pag...l_default.aspx

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: fgurhanf
    Alıntı Orijinalini Gönderen: ckumas
    bence sen HP pavilion al hem içi hem dışı iyi bide unutmamak gerekir HP ni servis ağı da baya gelişmiş durumda (kötü günleride düşünmek lazım)
    Bayandan, Kullanılamamış Dizüstü Bilgisayar

internett son zamanlarda dolanan şu makaleyi okumanızı ve daha sonra HP'nin servise ağı hakkında yorumda bulunmanızı öneriyorum fakat biraz uzun bir makale olmasına rağmen muhakkak sonuna kadar okuyun derim.

Bayandan, Kullanılamamış Dizüstü Bilgisayar bölüm1

Bölüm 2.

Bölüm 3.

Bölüm 4.

iyi günler..
    Verdiğin makaleyi okudum gerçekten çok ilginç. Ama sadece bu yazıya bakarak da bütün HP bilgisayarlarda sorun çıkar demek yanlış olur. Sonuçta fabrikasyon hataları bütün elektronik ürünlerde olabiliyor. Ben zaten HP almayı düşünmüyorum. Acer, Fujitsu Siemens veya MSI. Bunların fiyat/performanslarını beğeniyorum.

En son linkte vermiş olduğum MSI güzel bir laptop diye düşünüyorum. Tek eksiği Ekran kartı paylaşımlı ama ramin 1024 olması bu problemi biraz olsun hafifletir heralde.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: mellick1903
    bence şimdi alma core 2 duo çıkınca al.onlar hem daha hızlı hemde daha az pil pil tüketiyor olacak
    Arkadaşım saol ama benim bütçem çok fazla değil. Ben 1800 YTL civarı bişe düşünürken o da olsun şu da olsun diyerek 2000 YTL yi aştık zaten.

Ayrıca beklemek de çözüm değil. Core 2 due çıkacak ardından belki 3.... Bekle bekle nereye kadar. Sonuçta teknolojinin sonu yok. Ben şimdi ben notebook alacaksam ömür boyu kullanmak için almıyorum. 3 - 5 yıl idare edebilecek bi ürün gayet rahat işimi görür.

Benzer Başlıklar

1. İki notebook yorumlarınızı bekliyorum
    alptekin0035 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 20.07.2006, 10:08
  2. yorumlarınızı bekliyorum...
    onixon_murti tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.05.2006, 10:03
  3. premıer ses sistemim için yorumlarınızı bekliyorum...
    pegasusline tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 08.04.2006, 14:20
  4. Sizin siteniz.. Yorumlarınızı bekliyorum..
    haykir tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 08.12.2005, 23:46
  5. www.siyahejder.arsivi.com yorumlarınızı bekliyorum
    c-ahmet tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.11.2005, 13:59