PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan takılma donma sorunu

arkadaşlar pc bazen takılmalar donmalar yapıyor. özellikle win media player 10 tr explorer ilk açılırken bazen bilgisayarım özellikler e girerken vs...

sistem özellikleri

p4 1.7 ghz 256 cache
    asrock v88 anakart 533 mhz 4 dimm agp 8x sata ide ses lan 6 usb
    512 mb 400 mhz ddr
    fx 5500
    40 gb ide maxtor
    lg cd rw/samsung dvdrom
    380 watt pegasus kasa
    philips 17" crt

sistem sıcaklığı speed fan everest ve biosta ortalama 35 c cpu ortalama 39 derece oluyor oyun yahut norm işlemler fark etmiyor ancak hdd oyun cıkışında ortalama 50 c oluyor. bunuda bi hdd soğutucu alarak geçtim ortalama 40 c oluyor.

sistemde win xp sp2 var nod32 kurulu registry mechanic ile düzenli tarama yapılıyor spwaredoctor düzenli tarama disk birleştirme 2 haftaya bir yapılıyor. yazılımsal bi sorun oldunu düşünmüyorum formatladıktan sonrada değişen bişey yok...

cpu yu o.c edip 2.4 te çalıştırdım yaklaşık 3 hafta bu takılmalar dahada artınca o.c işlemi geri aldım.

uygulamalar ilk devreye girerken hdd de kazı çalışması başladı sanıyor insan uygulama devreye girdikten sonra oldukça hızlı ancak bazen devreye ya cok gec giriyor yada donma oluyor... sizce sorun ne tavsiyeleriniz? kontrol etmem gereken bişeyler varmı?

teşekkürler.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Sen de jüpiter ben diyeyim Neptün

arkadaşım benim pc arasıra takılıyodu ve reset lemek gerekiyodu sonradan anakartın işlemciyi desteklemediğini öğrendim ve yeni anakart aldım şuan çalışıyo senin durum farklı olabilir onu bilmem

Alıntı Orijinalini Gönderen: FreestyleR
    arkadaşım benim pc arasıra takılıyodu ve reset lemek gerekiyodu sonradan anakartın işlemciyi desteklemediğini öğrendim ve yeni anakart aldım şuan çalışıyo senin durum farklı olabilir onu bilmem
    478 pinli asrock anakart kullanıyorum 478 pinli bir anakart her 478 lik işlemciyi desteklemiyo olabilirmi ki?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

bu yönde bazı " söylentiler " dolaşıyor..Tam uyumlu olmadığından falan şeklinde ama ..
    Pin sayıları,soket yapısı uyuyor ama bilmiyorum dolaşıyor böyle
    " söylentiler "...

Alıntı Orijinalini Gönderen: intricate
    bu yönde bazı " söylentiler " dolaşıyor..Tam uyumlu olmadığından falan şeklinde ama ..
    Pin sayıları,soket yapısı uyuyor ama bilmiyorum dolaşıyor böyle
    " söylentiler "...
    anladım kardeş bunu nasıl ve nerden anlıyabilirizki? anakart üreticisinin web sitesinde benim işlemciyi destekliği yazıyor listede var.. neyse teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. Cs 1.6 takılma sorunu
    By4naconda tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 24
    Son Mesaj: 09.03.2010, 00:47
  2. 18 WOS Haulin Takılma Sorunu
    zango tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 11.11.2008, 19:53
  3. Opera takılma sorunu
    Sauron tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3