PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan fizik kartı çıktı

Asus işini yaptı ve güzel bir ürün çıkarmış.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Bencede ben sisteme iki kart takacağıma (Fizik kartı+ekran kartı) bunu tek bir kartta buluşturan ekran kartını mantıken tercih ederim.Geçenlerde bence bu kartı web sitesinden inceleme altına aldım.Gayet başarılı bir kart olarak gördüğümü söyleyebilirim.Tabi şuan fizik kartı destekli oyunlar piyasada bir yada iki tane mesela biri Tom Clancy's Ghost Recon Advanced WarFighter oldukça bu kartı kullanan bir oyun.

Alıntı Orijinalini Gönderen: SkyWalker4u
    Bencede ben sisteme iki kart takacağıma (Fizik kartı+ekran kartı) bunu tek bir kartta buluşturan ekran kartını mantıken tercih ederim.Geçenlerde bence bu kartı web sitesinden inceleme altına aldım.Gayet başarılı bir kart olarak gördüğümü söyleyebilirim.Tabi şuan fizik kartı destekli oyunlar piyasada bir yada iki tane mesela biri Tom Clancy's Ghost Recon Advanced WarFighter oldukça bu kartı kullanan bir oyun.
    Mesela ben most wanted oynarken bu kartın bana bir faydası olmayacakmı.

ben de ati radeon x300 var diyelim bunu da yanına takınca çok fazla bir artış yaşar mıyım yoksa bu farkı yüksek modellerde mi farkederim bu arada bu kartı PCnet in temmuz sayısında reklamlarında görmüştüm asus işini biliyor :P :P

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Malesef olmayacak.Yani bu fizik kartını kullanabilmen için yapılan oyunlarında bu kart ile uyumlu olması gerek.Yinede kartın faydasını yakın bir zamanda göreceğiz.NFS MW bu fizik kartını oyun olarak desteklemiyor.Zaten bildiğim iki tane oyun var şimdilik bu kartı destek verdiği fizik modellemelerinde.Şöyle düşünüyorum MW veya başka bir oyun bu kart ile uyumlu olmadasa yinede yarar sağlayabilir azda olsa...

Benzer Başlıklar

1. Kararlı pardus sürümü çıktı bende de sorun çıktı
    pocker_face tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.12.2006, 13:35
  2. Fizik kartı mı yoksa yeni ekran kartı mı???
    Mustafa91 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 18.08.2006, 23:46
  3. ekran kartı sorunu | bu da nerden çıktı yaw???
    atakurt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.09.2005, 15:04
  4. Ekran kartı tamam şimdi sıra "Fizik Kartında"
    startaylan tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.04.2005, 16:03
  5. Ön ödemeli arama kartı Alocard çıktı
    Death tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 29.03.2005, 15:33