PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan vhs yi vcd ye çevirme

amatör kameramla çektiğim görüntüleri vcd ye dönüştürmek istiyorum..görüntünün kaliteli olması için nasıl bir tv kartına ihtiyacım var?

tv katı olmadan bu mümkünmü acaba?

yardımlarınızı bekliyorum yoksa internet kafecilere sayacaz paraları

Bende Flytv 98 tv kartı var. 50-60 ytl falan herhalde. Bu kart işimi goruyor. Hem goruntunun kalitesi olması ıcın daha onemli sey video codecleri ve en az 1 gb ram'dir. Bir de yeterli miktar harddisk boş alanı. kasetteki goruntu kalitesine ulasmak ıcın yapacagın sey, mesela nero gibi mpg2 codecleri kullanarak goruntu kaydedebilen bir program kullanman ve daha sonra bunu "yüksek kalitede dvd" olarak kaydetmen. Yaklasık 90 dakika goruntu kaydı yapabiliyorsun bir dvdye ama kalitesi kasettekine cok yakın oluyor. Nero'nun 30 gun denemeye sundugu bır versıyonu var. O dedıgım codecleri ben bır tek onunla kullanabılıyorum. Yanı tam sürüm neroda var... Cdrom alınca verılen nero larla gelmıyor dvd codecleri.

Capture kartı veya en azından basit bi tv kartı gerekli arkadaşım, yoksa kamerayı nereye bağlayacaksın, VHS kameranın kompozit çıkışına uygun bi giriş varmı ki makinanda?..

amatör işler için basit bi TV kartı işini görür, Profesyönel işler için se (VHS ile çeşitli etkinlikler falan çekiyorsan) dazzle snazzi pinaclestudio v.b tercih etmelisin.

Benzer Başlıklar

1. amr yi mp3 çevirme
    sedat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.12.2006, 02:58
  2. 3GP Çevirme
    JaMaL tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.09.2006, 13:17
  3. mp3 Waw cevirme
    jasminyus tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3