PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Isparta, Muğla

Varsayılan Arızalı HDD üzerindeki haklarım

Arkadaşlar Nisan 2006 da İnternet üzerinden www.gold.com.tr adresinden Segate barracuda 200gb sata ncq marka ve model bir hdd satın aldım. Şu an hdd den çok garip sesler geliyor. Ve bazen çok geç açılıyor. Hdd üzerinde çok fazla bilgim mevcut. Bu hdd'yi servise göndereceğim ama onların benim isteğim doğrultusunda bilgilerim garantisini vermeleri gerekiyor dimi. Böyle bi garanti vermedikleri zaman benim hak edebileceğim bişi var mı?

herhangi biryerde hdd garantisi içerisinde data garantisi diye bişe okumadım ŞAHSEN...eminde değilim ama rica ile datanın yedeğini alabiliyolar...yanlız oraları trafiği yüksek mekanlar...yapmayada bilir...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Isparta, Muğla

valla alsa çok iyi olur 160gb bi hdd daha almak çok zor. :idea: :idea: :idea: :idea:

zaten seagate lerin fazla ses çıkarmaları meşhurdur özellikle 160gb ve 200gb lık modellerinde

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Yani sana elindeki hdd'nin garip çalıştığını düşünüyorsan tabiki garanti kapsamında göndermen iyi olur.Yalnız hdd içindeki bilgilerin sana sağlam kalacağına dair kesin bir garanti vermezler.Çünkü gerekirse hdd'yi formatlayacaklar,partisyonları silecekler,hdd üstündeki sector ve izleri tek tek test etmeleri gerekebilir veya hdd'nin her hangi bir sorunu olup olmadığını silmenden de hdd test bakım onarım yazılımları ile giderebilirlermi bilemiyorum.Ama sen yinede en her zaman en kötüsüne hazırlanacakmış gibi en önemli dosyalarını ya dvd'ye yada ödünç bulacağın başka bir hdd'ye aktarman.Dosyalarının önemli ve büyük boyutlu olduğunu söylemişsin bende sana tavsiyem elindeki data ların yedeğini alman gerekliliğini söylüyorum...

Benzer Başlıklar

1. hdd arızalı tamir yapılırmı
    maniac_ea tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.09.2006, 16:41
  2. monitor mü arızalı
    pcyorum tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.06.2006, 18:10
  3. seagate hdd arızalı olabilirmi
    teko784 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3