PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan xerox phaser 6300 toner dolumu hk.

Merhaba Arkadaşlar

Bende xerox phaser 6300 renkli laser printer var. Fakat tonerleri epey maliyetli. Dolumunu yapan bir yer varmı? Tonerdeki chipi devre dışı bırakmanın yolunu bilen varmı? Lütfenn yardımmmm!

İstanbul da kartuş dolum merkezleri vardır. Oralara sorun. Veya genelde bilgisayarcılar da toner dolduruyor. Onlara da sorabilirsiniz.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Özel msj atarken haber verin!

eski toner kutusunu takmak işeyarayabilir ben de işeyarıyor ama benim makine xerox değil eski boş toner kutusunu takıyorum yeni taktım sanıyor bakıyor bitik uyarı veriyor sonra çıkardığımı takıyorum onlan devam ediyor makine işte salak kanıyor toner dolumu yapan yerleride googlede arayarak bulabilirsin bir sürü var kiloyla satıyor adamlar ama orjinal kartuş kullanma taraftarıyımdır bu dolma tonerler makineye zarar verebilir ömrünü kısaltabilir lazer yazıcılarda öyle ucuz cihazlar değiller

keşke benim makina xerox ta salak olsaydı bunu çok isterdim ama kandıramadık bir türlü toner kutusuna özel chip yerleştirmişler ve kontör yüklü olduğunu düşünün ve belli baskı adetine ulaşınca makina artık basmıyor, işim biraz zor gibi geliyor ama yinede
    BİR BİLEN YOKMUUU? diyorum. Birde toner dolumu yapan ciddi iki yer buldum onlar şuanda zor diyorlar chip olmazsa olmaz gibilerinden söylediler.

Smile Merhaba

XEROX PHASER 6300 modeline ait C/M/Y/K tonerlerin dolumunu yapıyoruz.Arzu ederseniz inceleyin.

http://www.dolumturk.com/TONER-DOLUM...MU,PR-112.html

Hanedan Bilgisayar Dış Tic.Ltd.Şti
    Tel:0216 307 72 62
    www.dolumturk.com

Benzer Başlıklar

1. Hp kartuş dolumu yapmalı mıyım?
    leche88 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 23.09.2009, 20:07
  2. xerox docuprint c8 renkli yazıcı arızası
    gokturk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5