PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ram nasıl takılır

Arkadaşlar benim bir tane 512 mb ddr kingston ram im var buna 512X2 ram ekliyeceğim yine ddr ve kingstonun ama hayatımda hiç ram takmadım dergiden okudum işte kulaklarını kaldırıp takılacağını onun dışında bir işlem yapmam gerekiyor mu yani takınca direk bilgisayar görüyor mu bi de 4 tane slot var nereye takacağım farketmez değil mi(ilk 512 lik rami de kullanacağım yani toplamda 1536 ram olacak)

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    eski "Crazzy_alp"

ram takmak çoookk kolay ram slotlarının kulaklarını aç yerleştir fazla zorlama olmassa ters çevir öle bi dene bastı ztn kulaklar otomatik olarak kapanır yani bastırınca

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

O dediğin kilitleme kulakçıklarını kaldıracaksın dediğin gibi sonra Ram slotunun üstündeki çentiklere dikkat ederek ram belleğinin üstündeki çentiklere getireceksin sonra hafifçe ram belleğin üstünden bastıracaksın ve belleğin yerine oturacak bu esnada yana açık olan kulakçıklar kendiliğinden kapacaktır son birkez kontrol ettinmi ram belleklerin kullanıma hazırdır yani herhangi bir ayar yada başka birşey yapmana gerek yok sistem otomatik algılayıp ram belleklerini kullanabilirsin...

Teşekkür ederim

arkadaslar anlatmislar.. zaten eger yanlis takarsan ya RAM kirilir yada anakart

umarim rami alirken sendeki ramlerle esdegerli ram almissindir. yani frekanslari mhzleri ve boyutlari filan aynidir... aksi halde bol bol mavi ekran gorursun... Gorursende sasirma.. git aldigin yere benim ramlerle uyusmadi bunu degistirin de seninkiyle uyumlu bir RAM al. tak ve kullan
    hayirli olsun simdiden

Benzer Başlıklar

1. ethernet kartı nasıl takılır?
    ayberk4570 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 29.03.2008, 14:31
  2. ddr ram nasıl takılır?
    thelastdevil tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.12.2007, 22:31
  3. amplifikatör nasıl takılır?
    Night tarafından Donanım forumunda