PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Çift çekirdek tek çekirdek karşılaştırması

işlemcim intel pentium D 930 .benim bildiğim iyi bir işlemci.fakat dün bi bilgisayarcıya sordum bana oyunlarda amd 64 3500 kadar performans alamayacağımı söyledi bu konuda ne düşündüğünüzü bilmek istedim
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.bi de amd nin hangi işlemcisiyle karşılaştırabilirim benim işlemciyi?

oyun için amd athlon tabiki açık bi fark yaratır ve sizin işlemcinin amd tarafında rakibi sempron serisi olur yinede çalışma saati yüksek bi sempron alacağınıza daha düşük fiata athlon 64 almak fiat performans için daha karlı olur..intel tarafındaysa pentium 4 exreme edition oyun canavarı olup hepsinden daha iyidir ama fiatı çok uçuk...........

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    İSTANBUL/Kartal

ya çift işlemciler niye bir kenera atılıyor ya şimdi intelin çift işlemcisi amd deden iyi performans sağlamaz mı ya.....olur mu? öle şey.

oyun için amd athlon tabiki açık bi fark yaratır ve sizin işlemcinin amd tarafında rakibi sempron serisi olur yinede çalışma saati yüksek bi sempron alacağınıza daha düşük fiata athlon 64 almak fiat performans için daha karlı olur..intel tarafındaysa pentium 4 exreme edition oyun canavarı olup hepsinden daha iyidir ama fiatı çok uçuk...........

çift çekirdekli pentium bir işlemci nasıl sempronla karşılaştırılır yanlışın olmasın

çift çekirdekli işlemciler daha tam olarak gelişimini tamamlamadı bunlara uygun programlar da henüz standart olmadı ve avantajı bi çok işlemi bi paralel uygulamayla bir arada yapabilmeleri şimdi kulanılan çift çekirdekliler iyi ama gerçek performansını gösteremez o nedenle yüksek saatli bi amd athlon normal bi kullanıcı için çift çekirdekliden daha iyi çalışır yinede tercih yapacak olursak tabiki çift çekirdekli derim...

Benzer Başlıklar

1. çift çekirdek çift işlemci mi demek
    barey77 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 29.11.2009, 13:49
  2. çift çekirdek
    makineci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.01.2007, 14:17
  3. çift çekirdek hakkında
    mortal_desperado tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1