PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Anakartıma göre işlemcimi nasıl değiştirebilirim?

Merhaba dostlar aranıza yeni katıldım ilk olarak bilgisayarımın özelliklerini vereyim ekran kartını vede ramini yeni değiştirdim işlemciyide değiştirmek istiyorum ne yapabilirim acaba birde bir sorunum oluştu formattan sonra onu nasıl çözebilirim yarıdımcı olursanız sevinirim dostlar ops:
    İşlemci : Intel p4 cpu 2,80 ghz 2800 mhz
    Bus hızı : 133 Mhz
    Anakart : ASUSTek P4S800D-X
    Bellek : 1024 Mb
    Ekran kartı NVIDIA GEFORCE Fx5500 256 mb işte benim bilgisayarım bunun işlemcisini değiştirebilirmiyim değişirse ne almalıyım yardımcı olursanız ve ayrıca dostlar birde dün format attım şöle bir hata ile karşılaştım nVidia WDM Video capture (universal) kod 10 bu hatayı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim çok şeymi istedim acaba ops:

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

Kullandıgın İşlemci Gayet iyi Bir İşlemci Değiştirsende Bir Faydasını Göremezsin Kolay Gelsin

yeni işlemci alcaksan çift çekirdekli intel al yani core 2 duo daha iyi hemde daha iyi gider süre olarak performansta iyi bence core 2 duo ama yinede karar senin.şimdiden alacağın işlemci hayırlı olsun 8)

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Anakartıma göre işlemcimi nasıl değiştirebilirim?

Alıntı Orijinalini Gönderen: ShRiek
    Merhaba dostlar aranıza yeni katıldım ilk olarak bilgisayarımın özelliklerini vereyim ekran kartını vede ramini yeni değiştirdim işlemciyide değiştirmek istiyorum ne yapabilirim acaba birde bir sorunum oluştu formattan sonra onu nasıl çözebilirim yarıdımcı olursanız sevinirim dostlar ops:
    İşlemci : Intel p4 cpu 2,80 ghz 2800 mhz
    Bus hızı : 133 Mhz
    Anakart : ASUSTek P4S800D-X
    Bellek : 1024 Mb
    Ekran kartı NVIDIA GEFORCE Fx5500 256 mb işte benim bilgisayarım bunun işlemcisini değiştirebilirmiyim değişirse ne almalıyım yardımcı olursanız ve ayrıca dostlar birde dün format attım şöle bir hata ile karşılaştım nVidia WDM Video capture (universal) kod 10 bu hatayı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim çok şeymi istedim acaba ops:
    intel socket 748 yapısında FSB 800mhz tüm işlemcileri kullanabilirsiniz elinizdeki bu anakart ile, ama eğer güncel socket yapsında bir işlemci kullanmak isterseniz anakart değişimi şart.

iyi günler..

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

ntel socket 748 yapısında
    Düzeltme yapayım arkadaşımın yerine soket tipi 478 pinli Soket işlemcileri kullanabilirsiniz.Ayrıca işlemcin gayet iyi bir hızı var 2.8Ghz artık karar senin bunu anakartın desteklediği sürece 3.2Ghz'den aşağıya almamanı öneririm yoksa gidipte 3.0Ghz işlemci alırsan şuanki 2.8 ile aynı çekirdek ve özellikte bence buna değmez toplamda 200Mhz'lik artışıda overclock yaparak giderebilirsin benden değişik bi öneri.Birde ekran kartın olan fx5500'ün WDM'si yok buna bağlı WDM sürücülerini kurma yaşadığın sorun çıkıyor meydana şuan ki sürücüyü sil başka sürücü yükle WHQL olanlardan OK!...

Benzer Başlıklar

1. İp adresini nasıl değiştirebilirim
    bigsmoke tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 13.03.2011, 02:09
  2. .3gp uzantısını nasıl değiştirebilirim?
    jogy tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 22.11.2009, 18:25
  3. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.09.2006, 00:46
  4. Anakartıma Ram'in uyup uymadığını nasıl anlarım?
    vanHooijdonk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.08.2005, 23:46
  5. sizce Athlon işlemcimi intelmi işlemcimi
    uzmanteknik tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 09.01.2004, 14:04