PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayar açılmıyor lütfen yardım edin

arkadaşlar ben bir ay önce bir bilgisayarcıya format attırdım. ancak adam windowsu etkinleştir diye birşey yüklediğini ve benm bunu ewde halletmemi syledi. tmm dedim bir ay boyunca güncelleyemedim. çünkü şifre istiyor. adama bunu söylemedim. dün son gündü ve bnm bilgisayar açılmadı ne yapmalıyım??? güncellemeden açamazsınız diyor.

yardım edenlere şimdidedn tşkler

güvenli kipten girmeyi denedinmi eğer buradan oturum açabilirsen saati geri al ve windows'u etkinleştie..

güvenli kipten girme işini nasıl yapıyoruz_?_

makinan yüksek bir ihtimalle orijinal xp ile kurulmuştur. orjinal kurulumunda kurumdan sonra, 30 gün içerisinde microsoft'un sitesine bağlanıp ürün id kodu almak gerekiyor. bu, kullandığın işletim sisteminin kayıt altına alınmasını sağlıyor. id kodu almayan işletim sistemi 30 gün sonra özelliklerini kapater. piyasadaki xp cd lerinin çoğu kırılmış olduğundan bu tür bir sorunla karşılaşmazsın. çözüm ise ya kırılmış bir xp cd si ile yeni bir kurulum yapmak (ki bildiğin gibi bu korsan olur), yada linux ile bedava ve özgür yazılıma adım atmak. kolay gelsin...

pc ilk açılış ekranında anakartın modeline göre f8 yada f11'dir bu tuşlaradan birine basarak açılan ekrandan güvenli kip(mod) seçersin..

Benzer Başlıklar

1. Resimlere tıklıyorum açılmıyor yardım edin
    alptekin0035 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.09.2010, 11:20
  2. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.09.2010, 11:17
  3. Windows Kilitlendi açılmıyor. Yardım edin
    MehmetNadir tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 02.05.2010, 16:57
  4. win xp açılmıyor lütfen yardım edin