PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan anakartımın fare girişi "seri" bağlantı şeklinde!!

merhaba yardım edeceklere teşekkürler,

anakartım biraz eski bir model ve fare girişi "seri" yani eski tür farelerden kullanmam gerekiyor, elimdeki fare bozuldu lakin bu tür girişi olan bir fare nereden bulacağım ben şimdi, anakartta USB girşide yok, var olan seri girişi ps2 ye veya USB ye çevirecek bir adaptör bulma şansım var mı sizce?

bilg. parçaları satan yerlerde bulabilirsin bulamazsan teknik servislere bir sor. ps2 yi yada usb yi seri ye çevirecek bir aparat bulabilirsin

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

eğer istanbulda oturuyorsan, yazıcıoğlundan hem fareyi hemde ps/2 - USB çevirici'yi bulabilirsin..

ama yeni bir fare alman daha ucuza gelecektir. İstanbulda oturmuyorum, oturduğum yerde de bulamıyorum diyorsan. hepsiburada.com'dan PS/2 girişli bir fare alabilirsin
    http://www.hepsiburada.com/search.as...t=ps2&record=1

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Avcılar/İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: trityum
    ps2 yi yada usb yi seri ye çevirecek bir aparat bulabilirsin
    Arkadaşım adam acıkca yazmış bende seri port var bunu ps2 ye nası cevirecem lafı nasıl tersinden anlayabiliyorsunuz takdir ediyorum

Alıntı Orijinalini Gönderen: SurFeR
    eğer istanbulda oturuyorsan, yazıcıoğlundan hem fareyi hemde ps/2 - USB çevirici'yi bulabilirsin..

ama yeni bir fare alman daha ucuza gelecektir. İstanbulda oturmuyorum, oturduğum yerde de bulamıyorum diyorsan. hepsiburada.com'dan PS/2 girişli bir fare alabilirsin
    http://www.hepsiburada.com/search.as...t=ps2&record=1
    Adam seri giriş var bende diyor sen ps2 girişli fare alabilirsin diyon Seri girişli fare bulması cok zor 2. el bulabilir belki mecidiyeköyde ama düşük bir ihtimal bide bu seriyi usb ye cevirmek nerden cıktı seri portla usb nin ne alakası var anakarta usb özelliği kazandırmak istiyorsa ayrı bir cevirici kart alacak bunu anakart yuvasına takacak ama bu sisteme yük bindirir ağır calısmasına sebep olur.Bence en basit cözüm seri portu/Ps2 ye ceviren aparat bu daha kolay bulunabilir.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: Counter
    Adam seri giriş var bende diyor sen ps2 girişli fare alabilirsin diyon Seri girişli fare bulması cok zor 2. el bulabilir belki mecidiyeköyde ama düşük bir ihtimal bide bu seriyi usb ye cevirmek nerden cıktı seri portla usb nin ne alakası var anakarta usb özelliği kazandırmak istiyorsa ayrı bir cevirici kart alacak bunu anakart yuvasına takacak ama bu sisteme yük bindirir ağır calısmasına sebep olur.Bence en basit cözüm seri portu/Ps2 ye ceviren aparat bu daha kolay bulunabilir.
    haklısın..
    gece 4 ten sonra cevap yazınca malesef böyle karışıklıklar olabiliyor

Benzer Başlıklar

1. TDK öneriyor: "CD" yerine "yoğun teker"
    mau2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 34
    Son Mesaj: 22.08.2009, 02:49
  2. Telekom ADSL "kullanıcı adı" ve "parola"
    zaferdepe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 29.01.2006, 21:35
  3. "Stand by" ve "Switch user" tuslarini ka