PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

Varsayılan xp kurarken mavi ekran hatası

Olay Şöyle Arkadaşlar Anakartım Arızalandı hiç görüntü Gelmiyordu Servise yolladım Tamir Oldu Dediler Getirdim Taktım Hard Diskimde Xp yoktu C ve d Olarak bölüm Vardı Ama Yedeğim Vardı Ghost D Tarafta C Taraf Frmatlanmıştı Windows Kurmaya Başladım Çok Yavaş Yavas Alttaki Yazılar İlerliyordu Ve Sonra bitti f8 yapacagım Yerde Hatta ondan Önceki ekrana geçecekken Mavi ekran Çıkıyor ve windos kurulamıyor Bende hard Diskmi bozuldu Acaba Dedim Hard Diski Söktüm bilgisayardan yine Aynısını Yaptı Ve bu Seferde d Bölümdeki yedeği Kullnarak Hard Diskimi Başka Bilgisayarda Ghost Yaptım Ve Windows Kurdum Ve Bilgisayarıma Taktım iç bir Sorun Olmadan Çalıştı Yani Hazır Windowsu Çalıştırdı Ama Kurmuyor sorun Anakarttandır Yani Demi Başka Bir Şeyde Sorun Olsa Windowstada Çıkar Kullanıyorum O Kadsar Test Programıyla İşlenmciyi ram leri Test Ettim Sortun Yok Ya Ben Anlamadım Ne kadar Saçma Bir Olay

windowsu sp2 siz bir cd ile kurmayı dene. eğer sorun hala dewam ederse ankartındaki sorun çözümlenmemiştir anakartın hala bozuktur....
    kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Windows Xp Kurarken mavi ekran hatası alıyorum.
    princess tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 06.05.2010, 23:35
  2. mavi ekran hatası
    scgn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.08.2007, 22:08
  3. mavi ekran hatası
    unalyildirim tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 26.05.2007, 00:31
  4. mavi ekran hatası!!!