PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan AGP ekran kartı tavsiyesi [ Acilen lütfen ]

Arkadaşlar yarın 1 adet agp ekran kartı alacağım.Şu anda aklımdan geçen sapphire x1600pro avivo 8x.Bunun 256 mb olanınımı tercih etmeliyim yoksa 512 mb olanını mı?Ayrcıa bunun dışında 170 $ a kadar önerebileceğiniz performansı iyi bir agp kart varsa iyi olur.(Ayrıca ekran kartının bellek türü benim bilgisayarım için önemli mi yani bende Gigabyte GA-8SIMLH-P var.4x destekliyor ve bu kartta 8x bir problem yaratmayacağını düşüyorum.Ayrıca kartın bellek türünün ddr ddr2 gddr3 olmasının benim bilgisayarıma bir etkisi var mı?Bu anakartla bu kart düzgün çalışır mı?).

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

Öncelikle AGP4X olması sadece performansı etkiler. Çalışmasını engellemez.

Zaten alacağınız kart 4X hızında çalışacak.Aynı kartların(model) MB olanını yüksek olanının alınmasını sevmem zaten. Hiç bir farkı yok fiyatı dışında. Yani 512 MB hiç bir kartı almayın bu siztem için

Seçtiğiniz kart gerçekten güzel

bunun yanında bu anakarta uyacak birde ram alacağım.Sanırım anakartım dual kiti desteklemiyor.O yüzden Twinmos ddr400 1 gb alacağım.Bu uyar mı?(Sanırım ram slotum 333 mhz calısıyor).Ayrıca 2.4 pe ve bu özelliklere gta san andreas nba live 2006 path of neo ve fear ı oynayabilir miyim?
    Saolun.

ramin bellek türü ile ankart arasınad herhangi bir bağ yok.Rahatlıkla bu ramleri alabilirsin.x1900pro iyi bi seçim.En azından şu anda piyasada agp olarak kullanılan en iyi kartlardan biri f/p olarak.Ayrıca sanıyorum rahat rahat bu sitemle o dediğin oyunları oynarsın.

Bende Asus N6600LE 256 mb çok class bişey denemeni tavsiye ediyorum.Beyenmessen başka alırsın

Benzer Başlıklar

1. ekran kartı tavsiyesi
    reis25 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.06.2006, 13:04
  2. ekran kartı tavsiyesi
    marihuana tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.10.2005, 10:42
  3. Ekran Kartı Tavsiyesi Lütfen..
    Gangren tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8