PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan cd ve dvd rom çalışmıyor

selam arkadaşlar.donanım konusunda çok acemiyim.bilgisayarda gezinirken sanırım yanlış bi şeyler yaptım.cd ve dvd rom um çalışmıyor.ışıkları yanmıyor.aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretleri var.yani sorunlu.bios tan mı düzeltmeliyim yoksa donanımsal bir sorun mu?kısacası bu sorunumu nasıl gidereceğim?bilgisayar kasasını hiç kurcalamadım.kendi kendine bozulması olası mı?teşekkür ederim...

BENCE KASA ICINDEN CD ROM GIDEN GUC KABLOSUNU KNTROL ET OLURSA YINE OKUMUYOSA BIOSA BAKABILIRSIN YADA CD DEN DRIVER I YUKLE

ilgin için teşekkür ederim .önerini uygulayacağım.
    bios u default yaptım.çünkü önceden bilmediğim değişiklikler yapmıştım.şimdi büyük depolama birimi denetleyicisi diye bi şey buldu.onda da sarı soru işareti ve ünlem var.siliyorum.donanım bulundu diyor.sonra hatalı yükleme oluyor.güncelleştiremiyorum.peki yaptıklarım da sonuç vermezse ne yapmalıyım?(format vs) windows update ettim olmadı. çok karıştı işler.

önce cd rom um arkasında bulunan jumperleri kontrol et daha sonra yine sarı işaret varsa ki olmaması lazım çünkü cd ve dvd rom lar otomatik tanınan aygıtlardır master a slave kablo ucunu slave ise master kablo ucun u bağlarsan böle problemler olur ama sarı çıkmaz sen iyisimi format atmayı dene

Benzer Başlıklar

1. IIS çalışmıyor...
    sbasmaz tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 06.01.2008, 01:57
  2. Cd ler çalışmıyor..
    AnesthesiA tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 21.02.2006, 18:03
  3. Usb Çalışmıyor
    Bjk55 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 29