+ Başlığa Yanıt Yaz
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: PC kendiliğinden kapanıyor
-
15.10.2006 11:32 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
PC kendiliğinden kapanıyor
celeron 1.7 işlemcili 256 ddr ram 128 ekran kartı toplama bilgisayarım var.
bilgisayar daha önceleri sık sık kendiliğinden yeniden başlatma girişiminde bulunuyor ancak bunu yapamıyordu ve 5-6 dakika geçtikten sonra ancak bilgisayarı açabiliyordum.bilgisayarı formatladıktan sonra bu sorun gitti. ancak şimdide bilgisayar herhangi bir zamanda kendiliğinden ekran gidiyor.siyah ekran geliyor monitörün ışığı yeşilden turuncuya geçiyor kasanın kırmızı ve yeşil ışığı devamlı yanıyor ve hiçbir işlem yapamıyorum.klavye tuşları çalışmıyor reset ve power düğmesi de çalışmıyor yani kapatamıyorum da.ancak power düğmesine 5-6 saniye basılı tutunca kapanıyor.sonra yeniden açabiliyorum.sorun neden kaynaklanıyor olabilir.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
15.10.2006 12:13 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
çok fazla deneyimim yok ama bellek yetersiz geldiği için kilitleniyor olabilir... belki başlangıçta çalışan programları gözden geçirmen yaralı olabilir.. açılırken F8/güvenli mod u deneyebilirsin
-
15.10.2006 21:31 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
önerim en yakın teknik servise sistemini bırakman
anlattıklarından anladıgım kadarı ile kuvvetle ihtimal ya anakartında yada hdd de sorun olabilir. bir ihtimalde power supplyde olabilir. yinede bu sistemler oldukça eskidiği için bakım gerektirecek durumlarda olabilir. umarım donanımsal çok fazla problemin veya hatta hiç yoktur.
-
15.10.2006 22:04 #4
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- erzurum
bak kardeş senin bu sorunun cvpı ewdeki elektirik süoürgesine bakıyo aynı sorun bande vardı iki tane servise götürdüm format atalım dediler ama hiç gerek yok bu aşırı tozlanmadan kaynaklanıyo şimdi kasanın içini aç bir gözel elektirik süpürgesiyle süpür bu sadece bir süreliğine etkili olacaktır ama bunu servisin yapması daha sağlıklı çünki garanti kapsamında çıkabilir ve servisin kendi hava maineleri var onunla yaparsalar daha etkili olur bu konuda bana güvenebilirsin. bunu kendi bilgisayarımda uyguladım şu an hiç bir sorun yok :wink:
-
15.10.2006 22:16 #5
- Katılım Tarihi
- 2006
anlattıklarından teknik yeterliliğiniz olmadıgı anlaşılıyor. sizin sisteminiz aynı hataya yakın şeyler göstermesi sorunun kaynagını aynı kılmaya bilir. arkadaşın elektrik süpürgesi ile yapacağı işlem sırasında geri döndürülemeyecek donanımsal sorunlar ortaya çıkabilir. bir üstelik bunların çekilmesi değil kompresörle püskürtülmesi gerekir. bilginize...
Benzer Başlıklar
-
sayfa kendiliğinden kapanıyor
ferhat1988 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 28.08.2008, 07:59 -
windows xp kendiliğinden kapanıyor..
ulash tarafından Donanım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 19.08.2006, 22:30 -
Msn kendiliğinden kapanıyor
phonix tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.06.2006, 18:22 -
PC kendiliğinden kapanıyor.
DanteThomaS tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 01.05.2006, 01:23 -
bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor
mkavas tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 12.05.2005, 17:47

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 07:40 / Donanım