PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ekran kartı sorunu

arkadaşlar benim at i radeon 9250 256 mb ekran kartım var. yaklaşık 2 ay önce ve daha öncesinde bilgisayarımın kaldırmadığı oyun yoktu. şu an fifa 2006 veya underground gibi oyunları açıyorum. oyuna girdikten yaklaşık 5 dk sonra ekrankartı hata veriyor. lütfen ati ekran kartı satıınızla görüşün giye bi yazı çıkıyor. sorunun sürücülerden kaynaklandığını düşünerek. sürücüyü internetten tekrar indirdim ve tekrar tanıttım sorunu çözemedim. fifa 2006 oyununu onboard ekran kartımla bile oynayabiliyorum.
    sizce sorun ne olabilir arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum

9x.c yi yeniden kurmayı deneyebilirsin... birde donanım dan bak bakalım tanımadığı bi sürücü varmı pc nin... kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Şu an için heryer

Kaliteli bir ekran kartı değil çünkü bende aynısını kullanıyorum aynı sorun bazı oyunlarda bendede var NFU da çözünürlüğü minumuma getir

Kaliteli bir ekran kartı diye bir şey yoktur.Bendede aynı kart var bugunu kadar böyle bir sorun olmadı(2 sene oldu).Sorun drvıerlarında..ne kadar atiye ait driver varsa sil sonra orjinal cd'sinden tekrar yükle..

Aslında bu sorun garip bir şekilde "Ati Control Panel" den kaynaklanıyor, onu kurmadan salt sürücüleri kurarsan sorunun çözüldüğünü göreceksin, kolay gelsin..

Benzer Başlıklar

1. ekran kartı sorunu
    musyet tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 09.06.2006, 08:01
  2. ekran kartı sorunu
    PROgrammer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 19.02.2006, 21:48
  3. ekran kartı sorunu ?
    patch tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1