PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    gokhans18
    Misafir

Varsayılan Bilgisayarım kendi kendini resetliyor-ACİL YARDIM

Arkadaşlar son 3-4 gündür bilgisayarım her açışımda otomatikman kendini resetliyor..Bugünde az önce kendini resetledi..Açıyorum tam açıldığı anda yeniden başlamak için resetleniyor ama yeniden açılmıyor kasadan kapatıp açıyorum yine aynısı oluyor bende tam ondan sonra yine kasandan kapatıp açıyorum o zaman düzeliyor yani 3. defada düzeliyor son 3-4 gündür böyle.. 2-3 kez elektrik gidip geldi ondan şüpheleniyorum bide bu sabah şöyle bi mesaj verdi kurtarma konsolurofile 1 ... böyle bi yazı çıktı açılırken kurtarma yapın vs. dedi bende iptal etmek için L ye basıp yeniden başlat dedim..Bu sorunu nasıl çözerim Format atsam yada Xp nin üzerine yükseltmek ve onarmak için formatlasam düzelirmi..
    Sakın CPU anakart vs. demeyin onlarda sorun olacağını sanmam+Fanı 1 hafta önce temizledim+Bilgisayarımda 3-4 virüs programıyla günde 4-5 kere taratıyorum virüs falanda yok bilgisayarda bi yavaşlıkta yok....Açılıştaki programlardada bi yamukluk yok...ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Sebepleri

1 Virüs Girmiş olabilir.
    2 Ramler bozuk olabilir.
    3 Anakartda çatlak olmuş olabilir.
    4 PSU de sorun olmuş olabilir.
    5 Evinizdeki yada iş yerinizdeki elektrik tesisatında sorun olabilir.
    6 cpu çok sıcaklığa dayanamaz resetler bilgisayar kendini
    7 donanımsal çakışma olabilir
    8 donanımda uyuşmayan sistem olabilir

sistemlerini söyleye bilirmisin kardeşim sistemlerde de olur sebepleri sadece bunlar olabilir eğer işletim sisteminde sorun var diyorsan o başka ama sistemlerden ara sen en iyisi

BenAhmetfaruk ddiklerinin nerdeyse hicbirine katılmıyorum saydıklarının %90 ı bilgisayarı aldığından beri olurdu ama 3-4 gundur oluyor diyor benim suphem sistemde sorun yada donanımlardan biri yandı tavsiyem cd den acılış ve format sorun devam ederse yardımcı olmaya calısırız

S.aleykum bencede arkadasım...

sorunu cozmede kolaydan zora dogru gıdersen hem rahat hemde menfaatıne olur...

once temız bı format at...

kolay gelsın...

bişey daha soyleyım virüs ısınıde bu kadar abartma saglam olsun bı tane olsun ...

gokhans18
    Misafir

Şimdilik oto restartı kapattım bakalım virüsden şüphelenmem donanımdada sorun olacağını sanmam elektrik kesintisi heralde sorunu oluşturuyor 1-2 gün sonra format atabilirim..

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım kendini resetliyor yardım edin
    ercanakan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.03.2010, 09:27
  2. pc kendini resetliyor
    benfnac tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.11.2006, 12:51
  3. bilgisayarım kendini resetliyor yardım edin
    ercanakan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0