PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PC Kendini resetliyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün akşam üstü PCNET Forumlarında bir konuda bir arkadaşımız badsector deki HDD i buzlukta bekletirseniz veri kurtarma ihtimali azda osa var demişti. Bende de 80 GB çalışmayan HDD vardı. Onu buzluğa koyup 40-45 dakika beklettim. Sonra PC e taktım ve power a bastım. Bir süre sonra HDD den çatır çutur sesler gelmeye başlayınca windows daha açılmadan pc yi kapattım. hdd i söktüm.

PC i daha sonra açtığımda ise bir süre sonra kendini resetlemeye başladı. Birkaç deneme yine fayda etmedi ve kendini resetleyene kadar geçen sürede msconfing ten başlangıç ayalarına girdim. açılış programlarının hepsini kapattım. sıradak resetten sonra dikkat ettim Kaspersky isteğim doğrultusunda çalışıyordu. daha sonra farkettimki kaspersky çalışmaya başladığı anda pc resetliyordu kendini... Bende biraz hızlı olmaya çalışarak bu programı sildim...

sorunlar bitmek bilmiyordu. Bu seferde msnlive çalıştığında reset atılıyordu. yada ben öyle sanıyorum. zar zor bunuda sildim pcden. şimdi msn 7,5 kurdum ve o program çalıştığında reset atılmıyor. Fakat şimdide kafasına göre resetliyor....

Bu tekrar başlamaların nedenini çözemedim. Elim kolum bağlı kaldı. Aslında vaktide geldi bir format yakışıyor ama xp cd imi kaybettim. onun için daha başka çözümler talep ediyorum sizlerden...

Ben işin işinden çıkamadım. Umarım sizler sorunun nedenini ve nasıl çözüleceğini bulursunuz. Umarım cevaplarınız biran önce gelir çünkü daha fazla resetle canımın daha fazla sıkılmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkürler...

sen yine formatı bir dene ama 40-45 snyede olsa harddiskinin disk üzerinde nem oluşmuş olabilir.ve ya kısa devre vardır belkide buda reset attırabilir.format atabiliyorsan format at derim.

yada bilgisayarı toptan buzluğa koy

yok abi sen yanlış anladın. buzluğa koyduğum hdd 2. hdd. şuan takılı olan ve resete neden olan ise sapasağlam yerinde duruyor... buzluğa falan girmedi.. ya çalışanı hiç sokarmıyım öle birşey yaparmıyım. öbürü zaten yakında çöpe gidecek. gitmeden üzerinde can sıkıntısından böle deneyler filan yapıyorum

o zaman bi windows cdsi bul onarım yap.virüs taraması yap.olmadı bi tekme at bazen işe yarıyor

Alıntı Orijinalini Gönderen: memogoze
    olmadı bi tekme at bazen işe yarıyor
    onuda yaptım reset attıktan sonra tam windows çalışıyordu bir tekme savurdum tekrar reset attı

Benzer Başlıklar

1. pc kendini resetliyor
    benfnac tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.11.2006, 12:51
  2. PC durmadan kendini resetliyor
    drgladius tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.07.2006, 20:36
  3. PC kendini resetliyor
    aradhell tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4