+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: iki bilgisyarı landan bağlamak
-
26.10.2006 09:56 #1
iki bilgisyarı landan bağlamak
arkadaşlar iki bilgisyarı nasıl bağlarım bilgisi olan varmı?kablo ethernet herşey ver ama bir türlü birbirlerini görmüyorlar bilgisi olanınız varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi günler
-
26.10.2006 09:59 #2
Re: iki bilgisyarı landan bağlamak
iki bilgisayarda da ağ kurulum sihirbazını çalıştırmanız gerekiyor. yoksa kuramazsınız.
Orijinalini Gönderen: flashboy
iyi günler..
-
26.10.2006 10:11 #3
ağ sorunu
arkadaşım çalıştırdım ama genede olmuyor eğer bilgin varsa msnden yardımcı olur musun?
-
26.10.2006 10:38 #4
başka bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
ağ kurulum sihirbazını kuruyorum dosya paylaşımına açıyorum ama bir türlü ağda diğer bilgisayarı göremiyorum??
-
26.10.2006 11:55 #5
1. Bilgisayarların ethernet kartlarını doğru bir şekilde tanıması lazım. Bazen aygıt yöneticisinde ethernet kartının doğru bir şekilde yüklendiğini görseniz bile bazı kartlarda sorun çıkmaktadır. (surecom ethernet kartının Windows tarafından Asound diye yüklenmesi gibi)
2. Kullanılan kablonun cross bağlantı ile oluşturulması lazım. (eğer sadece iki bilgisayar birbirine direk kabloyla bağlıysa...)
3. Ağ kurulumu sırasında her iki bilgisayarın da aynı grup içerisinde yer alması (WORKGROUP)
4. Kullanılan antivürüs programının ağ ayarlarının doğru şekilde yapılandırılması gerekir.
Bunlardan yana bir sıkıntı yoksa bilgisayarların birbirini görmemesi imkansız.
Ayrıca "Ağ Bağlantılarım" üzerinde sağ tıklayıp "Bilgisayar Bul" seçeneğine girilip diğer bilgisayarın ismini yadıktan sonra bir arayın. Bunu her iki bilgisayrda da deneyin.
Benzer Başlıklar
-
internetten iki bilgisyarı bağlamak
vasilizaidsev tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 08.10.2006, 21:23 -
landan bilgisayarıma ulaşılmıyor erişim engelli diyor
ENS tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 28.05.2006, 11:23 -
evdeki 2 bilgisayar ile landan nasıl oynarım
kingofthesky tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.06.2005, 18:16 -
FİFA 2005 de landan (AGDAN) oynarken problem
gokhan_sdu tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 09.04.2005, 01:04

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 07:40 / Donanım