PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

fiyat aralıgını yazmadıgın için tam olarak bişe söylüyemedim.Ne kadar para verecegine bağlı tabi senin.genellikle hp markası tavsiye edilmiş.Bende tavsiye ederim.Ama Ben lexmark kullanıyorum bugune kadar bana bi sorun çıkardıgını görmedim.Memnunum lexmark tan. Herkeze tavsiye ederim.

LEXMARK X3350 MULTIFUNCTION YAZICI

179,00 YTL

Yazıcı:

* Dakikada 22 sayfa siyah, 15 sayfa renkli baskı hızı
    * 4800 x 1200 dpi çözünürlük
    * PictBridge özelliği sayesinde dijital kameradan direkt baskı
    * Kart slotları sayesinde hafıza kartlarından PC’den bağımsız direkt baskı
    * 11 farklı bellek kartı ile uyumlu çalışma

Tarayıcı:
    * 48 bit renk
    * 600 x 2400 dpi çözünürlük

Fotokopi:
    * PC’den bağımsız çalışma
    * Dakikada 15 sayfa siyah, 9 sayfa renkli kopya hızı

HP C3180 MULTIFUNCTION YAZICI

fiyatı: 209,00 YTL

HP Photosmart C3180 Hepsi Birarada Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi serisi; mükemmel fotoğraflar ve belgeler basma ve kopyalama, hatta tarama işlemlerinin tümünün en az sorunla yapılmasını sağlayacak güvenilir ve kullanımı kolay bir cihaz isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.

* Hızlı ve güvenilir baskı, tarama ve fotokopi performansı: Tek bir küçük cihazda ihtiyacınız olan her şey.
    * Tek dokunmalı düğmeler yardımıyla, mükemmel fotokopiler, fotoğraflar ve belgeler hazırlayın.
    * Güzel, uzun ömürlü fotoğraflar ve lazer kalitesinde metin belgeleri basın.
    * 25 saniye kadar kısa bir sürede fotoğraf baskısı
    * Dakikada 22 sayfaya kadar siyah-beyaz, 20 sayfaya kadar renkli baskı
    * Bellek kartı yuvaları
    * “HP Fotoğraf Prova Sayfası” düğmesi
    * Otomatik kağıt tipi algılayıcısı
    * 1200 x 2400 dpi tarama

HP 5610 MULTIFUNCTION YAZICI

fiyat: 309,00 YTL

Bu küçük cihaz; hızlı, güvenilir ve profesyonel kalitede baskı, faks, tarama ve fotokopi araçlarının komple bir yelpazesini sunar. Üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarmak için 25 sayfalık otomatik belge besleyiciyi (OBB) kullanın; verimli HP Mürekkep Püskürtmeli Baskı Kartuşlarıyla mürekkep ve paradan tasarruf edin.

HP Officejet 5610 Hepsi Birarada Yazıcı, Faks, Tarayıcı, Fotokopi; profesyonel fotoğraf kalitesinde baskı, fakslama, tarama ve fotokopi araçları sunan bir cihaz arayan ev ve ev ofisi kullanıcıları ve küçük işletmeler için tasarlanmıştır.

Küçük ve verimli: Tek bir uygun fiyatlı cihazda dört profesyonel araç.

* Küçük tasarım, dört temel işlevi biraraya getirerek yerden tasarruf sağlar ve daha verimli bir şekilde çalışmanıza olanak verir. 25 yapraklık otomatik belge besleyiciyi (OBB) kullanarak çok sayfalı belgeleri veya fotoğrafları kopyalayabilir, tarayabilir ve fakslayabilirsiniz.
    * Profesyonel kalitede belgeler ve sunumlar elde edin: Lazer kalitesinde metinler, keskin renkli grafikler ve adeta canlı fotoğraflar basın.
    * İşinizi daha hızlı yapın: Kolay kullanımlı kontrol paneli, pratik tek dokunmalı düğmeleri sayesinde başlıca işlevlere hızlı erişim sağlar.
    * Sürekli güvenilir performans için HP kalitesi.

Hızlı, güvenilir performans ve ekonomik çalışma ile daha fazlasını yapın.

* Dakikada 20 sayfaya kadar lazer kalitesinde siyah-beyaz, 13 sayfaya kadar zengin renkli baskı veya fotokopi.
    * Pratik tek dokunmalı düğmeleri ve 2 satırlı metin ekranını kullanarak bilgisayarınızı açmadan pek çok işi yerine getirin:
    * Faks, renkli fotokopi, küçültme, büyütme ve otomatik olarak sayfaya sığdırma.
    * Verimli HP Mürekkep Püskürtmeli Baskı Kartuşlarıyla paradan kazanç sağlayın, profesyonel kalitede fotoğraf ve belgeleri ekonomik bir şekilde elde edin.
    * HP Image Zone ile fotoğrafları düzeltin ve düzenleyin; HP Instant Share™ ile fotoğrafları büyük e-posta ekleri olmadan gönderin.

Ne yaparsanız yapın, profesyonel kalitede sonuç alacağınızdan emin olun

* 4800 optimal dpi'ye kadar veya isteğe bağlı 6 renk mürekkeple renkli baskı, solmaya karşı olağanüstü dirençli hemen hemen mürekkebi hiç dağılmayan fotoğraflar sunar.
    * Kenar boşluksuz harika 10 x 15 cm boyutunda fotoğraflar veya kenar boşluklu A4 fotoğraflar basın.
    * HP Real Life Teknolojileriyle otomatik olarak gözlerdeki kırmızılığı silme ve gölgeli alanlarda ayrıntı geliştirme.
    * 1200 x 2400 dpi optik çözünürlük ve 48 bit renkle, yüksek kaliteli taramalar elde edin; evrak işlerini arşivlemesi kolay dijital dosyalara dönüştürün.
    * 33,6 Kbps hızda siyah-beyaz veya renkli faks: Gereksiz faksları engelleme özelliği dahildir.

ben dün HP C3180 aldım tavsiye ederim teknosa'dan alcaksan + 3 YTL'ye kablosunu veriyorlar 209+3 yani

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: maniac_ea
    ben dün HP C3180 aldım tavsiye ederim teknosa'dan alcaksan + 3 YTL'ye kablosunu veriyorlar 209+3 yani
    Ayrıca HP'nin 30 TL geri ödeme kampanyası da var....

iyi günler..

Benzer Başlıklar

1. rose.exe virüsü bulaştı.. Yardımcı olur musunuz???
    princess tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 04.12.2008, 11:26
  2. dvd yazıcı almak istiyorum.yardımcı olur musunuz.
    jpmloeb tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.10.2006, 22:42
  3. Yeni PC Toplamama Yardımcı Olur Musunuz?
    SamJam tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 02.02.2006, 00:51
  4. Ses Kartı alıcam, yardımcı olur musunuz
    Lord_Aragorn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.01.2004, 23:30
  5. Ses kartı alıcammm!!! lütfen yardımcı olur musunuz?
    Lord_Aragorn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.12.2003, 23:29